Dugotrajan trag na usnama

Neodoljiv i prepoznatljiv brend predstavio je najnoviju kolekciju ruževa i olovaka za usne

“Jesu li vaše usne spremne za revoluciju?“ pitanje je koje nam postavljaju iz YSL-ove tvornice ljepote. Naime, YSL Beauté desetljećima lansira revolucionarne ruževe za usne, a sada nam predstavlja niz od 18 odvažnih nijansi, intenzivnih i postojanih boja, od kojih svaka ima svoju priču. Njihov mat finiš sada je dodatno pojačan, a tekstura, iako gusta poput tinte, nema težinu, već je samo prisutan osjećaj gole kože.

Linija Tatouage Couture trend je tetovaža za usne u spoju s ultraluksuznom formulom. Svu raskoš boja ovih neodoljivih ruževa možete postići već iznimno tankim slojem, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata. Inovativan dizajn kosog aplikatora omogućuje precizno iscrtavanje usnica ružem koji ostavlja dugotrajan trag.

Novost nisu samo pojačan mat finiš i gusta tekstura bez težine nego i ultramoderna i elegantna bočica od mutnog stakla.

Također iz YSL-a stigao nam je još jedan atraktivan novitet. Riječ je o multifunkcionalnom Dessin Des Lèvres Lip Styleru, odnosno olovkama za usne koje usne obavijaju kremastom i glatkom formulom. Odlično je što njihova boja ima šestosatnu postojanost pa ih možete koristiti kao preciznu olovku i meku podlogu te za nijansiranje i konturiranje.

Ove suvremene olovke mogu se pronaći u 10 nijansi, a sadrže ugrađeno šiljilo i fleksibilni dio koji omogućuje omekšavanje prijelaza. Zvijezde u novoj kampanji su ambasadorica YSL Beautèa, rock pjevačica Staz Lindes, kojoj se pridružila i nova članica YSL ekipe, model Amilna Estevao, a obje ih krasi ono najvažnije – odvažan stav.

Olovke za usne, YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler, Müller, 177,90 kn

Ruževi za usne, YSL Tatouage Couture, Müller, 289,90 kn

 

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Ruža kao opojni eliksir

Zadržite mladolikost kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići