Dugotrajan trag na usnama

Neodoljiv i prepoznatljiv brend predstavio je najnoviju kolekciju ruževa i olovaka za usne

“Jesu li vaše usne spremne za revoluciju?“ pitanje je koje nam postavljaju iz YSL-ove tvornice ljepote. Naime, YSL Beauté desetljećima lansira revolucionarne ruževe za usne, a sada nam predstavlja niz od 18 odvažnih nijansi, intenzivnih i postojanih boja, od kojih svaka ima svoju priču. Njihov mat finiš sada je dodatno pojačan, a tekstura, iako gusta poput tinte, nema težinu, već je samo prisutan osjećaj gole kože.

Linija Tatouage Couture trend je tetovaža za usne u spoju s ultraluksuznom formulom. Svu raskoš boja ovih neodoljivih ruževa možete postići već iznimno tankim slojem, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata. Inovativan dizajn kosog aplikatora omogućuje precizno iscrtavanje usnica ružem koji ostavlja dugotrajan trag.

Novost nisu samo pojačan mat finiš i gusta tekstura bez težine nego i ultramoderna i elegantna bočica od mutnog stakla.

Također iz YSL-a stigao nam je još jedan atraktivan novitet. Riječ je o multifunkcionalnom Dessin Des Lèvres Lip Styleru, odnosno olovkama za usne koje usne obavijaju kremastom i glatkom formulom. Odlično je što njihova boja ima šestosatnu postojanost pa ih možete koristiti kao preciznu olovku i meku podlogu te za nijansiranje i konturiranje.

Ove suvremene olovke mogu se pronaći u 10 nijansi, a sadrže ugrađeno šiljilo i fleksibilni dio koji omogućuje omekšavanje prijelaza. Zvijezde u novoj kampanji su ambasadorica YSL Beautèa, rock pjevačica Staz Lindes, kojoj se pridružila i nova članica YSL ekipe, model Amilna Estevao, a obje ih krasi ono najvažnije – odvažan stav.

Olovke za usne, YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler, Müller, 177,90 kn

Ruževi za usne, YSL Tatouage Couture, Müller, 289,90 kn

 

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Ruža kao opojni eliksir

Zadržite mladolikost kože