Zadržite mladolikost kože

Najnovija revolucionarna Diorova linija koja odgađa starenje kože lica Capture Youth sastoji se od kreme i čak pet različitih seruma, od kojih je svaki namijenjen točno određenom tenu

Naime, radi se o kozmetičkim proizvodima koji uz pametno, odnosno personalizirano djelovanje odgađaju znakove starenja kože. Tako će uz ovu kremu i serume osobe od 30 godina na više od sada moći preduhitriti, a ne ispravljati znakove starenja.

Diorov znanstveni tim ovom je linijom primijenio princip predviđajuće medicine na koži. Njihovi su znanstvenici pokazali da je moguće unaprijed predvidjeti starenje kože i to na personaliziran način. Proizvodi se sastoje od 85 % prirodnih aktivnih sastojaka.

Iris Florentina potiče prirodna svojstva kože u borbi protiv starenja, dok hijaluronska kiselina od fermentirane pšenice hidratizira sve slojeve kože. Snažno oružje protiv umorne kože je vitamin C koji povećava njen sjaj. Mliječna kiselina i ružičasta glina kontroliraju višak sebuma i poboljšavaju teksturu kože, a polifenoli od mješavine čajevca poboljšavaju tonus i elastičnost, dok peptidi od pamuka akitivno smiruju i oslobađaju nadraženu i osjetljivu kožu te savršeno štite od crvenila.

Diorova linija ‘Capture Youth’

Serumi se koriste u kombinaciji s kremom. Mogu se miješati i nanijeti u samo jednom koraku s istom učinkovitošću kao sa slojevitim nanošenjem i to prije kreme. Ono što razlikuje liniju Capture Youth od ostalih krema i seruma jest to što ovi proizvodi djeluju iznutra kako bi potaknuli stanice i spriječili njihovo starenje.

Napredna njega protiv starenja kože, Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme, Müller, 772,90 kn

Diorovi serumi za ciljano djelovanje na određeni problem kože podijeljeni su na: serum za sjaj kože koja je izgubila svoju blistavost uslijed umora, stresa i izloženosti sunčevim zrakama, serum za kožu koja je izgubila tonus uslijed manjka sna i stresa, zatim serum za matiranje kože koja je dobila masan sjaj kao posljedicu iscrpljujućih dijeta, toplog vremena ili hormonalnih poremećaja. Također tu je i serum namijenjen crvenilu kože koje je rezultat agresivne klime ili grubih tretmana te serum za dehidriranu kožu nastalu uslijed izloženosti suncu, određenoj klimi ili pak jet lagu.

Serum za pomlađivanje i zdravi sjaj kože, Dior Capture Youth Glow Booster, Age-Delay Illuminating Serum, Müller, 772,90 kn

 

Serum koji odgađa starenje kože i vraća joj tonus, Dior Capture Youth Plump Filler, Age-Delay Plumping Serum, Müller, 772,90 kn

 

Serum koji matira i odgađa starenje kože, Dior Capture Youth Matte Maximizer, Age-Delay Mattifying Serum, Müller, 772,90 kn

 

Serum za pomlađivanje i sprječavanje crvenila kože, Dior Capture Youth Redness Soother, Age-Delay Anti-Redness Soothing Serum, Müller, 772,90 kn

 

Serum koji odgađa starenje i zateže kožu, Dior Capture Youth Lift Sculptor, Age-Delay Lifting Serum, Müller, 772,90 kn

 

Foto: Dior press

INSPIRIRAJTE SE

Noviteti za njegu koji osvajaju na prvu

Zimski beauty rituali

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići