Dvoslojna haljina s printom

Ovaj odličan artikl sam je po sebi konkretan i ne treba mu puno stiliziranja, ali je isto tako pogodan za neke neobične kombinacije

Originalnu haljinu isfurajte u još istaknutijem stilu, primjerice onom boho. Taj popularni look uvijek nam se vraća, naročito u ljetno vrijeme. Svoju novu omiljenu haljinu kombinirajte uz bogato izvezeni kimono s resama, dekorirane natikače i torbu u rokerskom stilu.

Kako bi ovaj izrazito bogat styling bio sasvim kompletan, odaberite sunčane naočale u stilu lenonica. Odabrani outfit nosite ležerno jer u ovom slučaju nema potrebe za pojasom ili naglašavanjem struka.

Kimono, Zara, 399,90 kn; sunčane naočale Just Cavalli, Optika Ghetaldus, 1098 kn; haljina, Scotch&Soda, Europa 92, 999 kn; torba, Replay, 1870 kn; natikače, Replay, 980 kn

Uz raskošnu torbicu ukrašenu kristalima, naušnicama u istom stilu i sa seksi sandalama, ovu haljinu dovest ćete do neočekivanih estetskih visina. Ovom kombinacijom ostvarit ćete neodoljiv spoj retro i modernih elemenata.

Također, ovdje struk obavezno naglasite nekim tankim, elegantnim remenom, držeći temu dosljednom do posljednjeg detalja. Kombinacija poput ove idealna je za večernji izlazak, koji će uz ove blještave detalje zasigurno biti nezaboravan.

Torba, Mango, 449,90 kn; haljina, Scotch&Soda, Europa 92, 999 kn; naušnice, Zara, 119,90 kn; remen, Stradivarius, 49,90 kn; sandale, Zara, 599,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Modna umjetnost

Nova inačica kimona

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići