Modna umjetnost

Domaći dizajneri svojim su kreacijama za proljeće i ljeto 2018. ispričali originalnu i autentičnu modnu priču, ovjekovječenu editorijalom koji je njihove vizije, ma koliko bile različite, ujedinio u jednu harmoničnu cjelinu

Rezultat su outfiti koji slave ljubav prema modi te tvore specifičan modni izričaj. Primjer su duga višeslojna suknja, koja se nosi u kombinaciji s jaknom kroko printa ili pak haljina od delikatne, gotovo paučinaste teksture preko koje možete kombinirati raskošnu suknju s volanima. Futuristički spoj tvore pripijena dolčevita izokrenutih šavova i presijavajuća suknja na kopčanje.

Suknja, Luka, 1100 kn; jakna Robert Sever, 650 kn; naušnice Emma&Nala 190 kn

 Haljina, Unaesthetik, 740 kn, suknja, Twins, 1500 kn

 

Suknja, Anthony Avangard, 565 kn; majica, Price on Request, 350 kn, cipele, MARA D, 990 kn

Mala crna haljina klasik je koji uvijek plijeni pozornost, a najbolje je to što je možete isfurati na mnogo različitih načina – jer ona je kao kameleon. U ovoj varijanti, nosi se u kombinaciji s pojasom koji na sebi ima džepove-torbice.

Haljina, Marina Design, 1490 kn; pojas, Price on Request, 1260 kn

Kombinezon, koji je apsolutni pobjednik sezone, sada se našao kao dio hrvatskog dizajnerskog izričaja, a oni ga vide u zanimljivom printu, stegnutim nogavicama na gležnjevima te širokim kroko remenom na struku.

Kombinezon, Twins, 800 kn

Bijele majice su apsolutni must have, naročito kada imaju zanimljiv natpis, koji je u ovom slučaju igra riječi.

Majica, Twins, 300 kn

Zanimljiv prsluk specifičan je zbog svog printa i modernih širokih revera, a odličan je jer se može nositi i kao haljina. Kako biste bili u trendu od glave do pete, ponesite i prozirnu dizajnersku torbicu.

Prsluk, LukA, 1320 kn; torba, Klisab, 650 kn

Klasična košulja drugačija je od ostalih jer je ukrašena ofucanim, neporubljenim dijelovima koji joj daju dodatni šarm. Idealna je u kombinaciji s lepršavom suknjom u više boja, a kao šećer na kraju tu su i naušnice zlatnog sjaja.

Košulja, Klisab, 750 kn; suknja, Ana Maria Ricov, 750 kn; naušnice, Emma&Nala, 190 kn

Pravi ljetni look sastoji se od asimetrične majice u bijeloj boji koja će obilježiti ljeto. Odličan modni partner joj je suknja s motivima mozaika te neizostavan dodatak – narančasti ceker.

Majica, Morana Krklec, 580 kn; torba, BiteMyStyle, 490 kn, suknja, BiteMyStyle, 400 kn 

Žene vole haljine, a naročito one što udobnijeg i jednostavnijeg kroja. Ova haljina nadahnuta kućnim ogrtačem apsolutni je hit u kojoj će vaša ženstvenost, baš kao i udobnost, biti neupitne.

Haljina, Robert Sever, 750 kn

Nakit koji se nametnuo kao vodeći upravo su naušnice, a još ako su u skulpturalnoj formi i zlatnog sjaja, svakoj će kombinaciji dati dozu originalnosti.

Naušnice, Emma&Nala, 190 kn

Sve odjevne komade, kao i modne dodatke iz editorijala možete pronaći u jedinstvenom Fashion.hr pop-up storeu u City Centeru one East do 27. svibnja.

Foto: Zvonimir Ferina

INSPIRIRAJTE SE

"Volim ubaciti poneki statement komad“

Fashion.hr pop-up store u City Centeru one East!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići