Ekskluzivna kolekcija parfema

Popularni brendovi spojem svojih talenata kreirali su liniju inovativnih niche parfema

Iako im to nije prva suradnja, zasigurno je jedinstvena. I dok L’Occitane stvara interpretacije mnogobrojnih mirisa Provanse, Pierre Hermé, kao pravi virtuoz okusa, stvara jedinstvenu paletu užitaka. Tako je posljednja kolaboracija L’Occitanea i Pierrea Herméa korak dalje u zajedničkom stvaranju i radu.

Najnoviju kolekciju ekskluzivnih niche mirisa – Eaux de Parfum ’86 Champs’, odlikuju neočekivane kombinacije. Naime, u svijetu parfema ne postoji nešto kao ova linija, jer L’Occitane se odvažio potaknuti kreatora okusa na stvaranje zamamnih fuzija.

A kako bi svi pronašli svoj savršeni miris, tu su parfemi od kojih svaki ima uistinu drugačiji karakter. Od opojnog bljeska crnog ribiza i rabarbare do zavodljive elegancije ruže sa šafranom… Svaki Eau de Parfum postupno otkriva svoju puninu dok se nosi i polako razotkriva svoje lice na koži.

I kao što je poznato, samo miris izgrađen na prirodnim aromama ima vrijednost za L’Occitane, pa tako ni ova linija nije iznimka. Parfemi se tako temelje na sastojcima iz različitih geografskih područja, a njihovi sastojci i esencije stvaraju svježe i iznenađujuće mirise.

Eau De Parfum Black Lemon, 799 kn

Eau De Parfum Blackcurrant Rhubarb, 799 kn

Snaga crnog ribiza susreće se sa živahnošću rabarbare. Energična mandarina daje balans dubini smilja. Sočnost maline stapa se s umjerenošću matcha zelenog čaja. Crni limun, vječne elegancije, preferira samostalnu izvedbu. Različit i zavodljiv, začinjen tek prstohvatom ambre, zaogrnut će vas velom intrige i misterije.

Eau De Parfum Mandarin & Immortelle, 799 kn

A kako bi u potpunosti zadovoljili vaša osjetila, svaki parfem na svoj način komunicira svojim prirodnim sastojcima. Njihove note će vas zasigurno zavesti na prvi udah i zato osjetite ih…

Eau De Parfum Orange Leaves & Flowers, 799 kn

Eau De Parfum Raspberry & Matcha Green Tea, 799 kn

Inovativna kolekcija niche parfema Eaux de Parfum ’86 Champs’ dostupna je ekskluzivno u L’Occitane trgovini u City Centeru one West i web trgovini www.loccitane.hr.

Eau De Parfum Rose Saffron, 799 kn

Foto: L’Occitane i press

INSPIRIRAJTE SE

Okus čokolade u Parizu

Cherry print

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići