Elegancija koraka

Cipele koje spadaju među najudobnije modele zasigurno su mokasine

Njihova meka koža pruža toliko željenu udobnost, dok im je dizajn gotovo svevremenski. Sada su u fokusu modeli u nekonvencionalnim bojama koje će itekako osvježiti vaše najnovije proljetne kombinacije.

Jedan od poželjnijih komada dolazi u žutoj nijansi i upotpunjen je smeđim karikama. Odlično će se uklopiti uz suvremene modele balonera i torbica u boji.

Aldo, 590 kn

Top boja za ovaj zadani par cipela je i pastelno ružičasta, za romantične poslovne outfite koji uključuju chic odijela ili pak ženstvene kostime.

Graceland, Deichmann, 189 kn

Cipele koje ćete moći isfurati uz većinu elegantnih, ali i casual kombinacija, bijele su mokasine pročišćenih linija, decentno ukrašene srebrnim elementima.

Massimo Dutti, 749 kn

Kroko koža i dalje je visoko na ljestvici modnih trendova pa tako ne možete pogriješiti s mokasinama u toj neodoljivoj varijanti, koja ostavlja dojam luksuza.

Zara, 179,90 kn

Obuća od brušene kože uvijek izgleda elegantno, naročito ako uz to pruža i udobnost te je upotpunjena statement dodatkom. Nosite ih uz trendi jakne s vezanjem u struku, u istom stilu.

Pat Calvin, Humanic, 599 kn

View this post on Instagram

Embracing ☀️? last one from this series ??

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

View this post on Instagram

London calling ??

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Oslikane cvjetićima

Komadi koji stil znače

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići