Otmjeno za ured

Povratak na posao nakon godišnjih odmora uvijek nas iznova inspirira, pa tako i u modnom smislu

Odličan izbor bit će chic odijelo, ali i otmjene cipele od brušene kože, koja je ove sezone apsolutni must-have. Ne zaboravite na cool torbu, ali ni na tenisice koje su uvijek pravo i udobno rješenje.

Klasičan, široki sako s dvorednim kopčanjem dolazi u tamnoplavoj varijanti i to u efektnom spoju s kontrastnim gumbima. Nosite ga u kompletu s hlačama i visokim potpeticama.

Sako, Mango, 549,90 kn

Cipele visokih i širokih potpetica načinjene su od plave antilop kože, koja djeluje izrazito glamurozno, dok njihovi tanki remenčići zavodljivo obavijaju gležanj.

Cipele, Aldo, 499 kn

Neobična velika torba, koja se sastoji od raznobojnih prepletenih traka, upečatljiv je dodatak koji će odlično upotpuniti svaku monokromatsku kombinaciju.

Torba, Parfois, 210 kn

Hlače ravnih nogavica, osim uz sako, možete nositi i u spoju s “muškim” košuljama ili, pak, u damskoj verziji sa svilenim bluzama.

Hlače, Mango, 249,90 kn

Neizostavan dio najnovijih outfita opet su tenisice, koje će se i dalje nositi kako u sportskim tako i u elegantnim lookovima uz haljine, ali i klasična odijela.

Tenisice, Deichmann, 229 kn

INSPIRIRAJTE SE

Top trendovi

Supercool nakit

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići