Elementi otmjenosti

Formula je vrlo jednostavna – klasika s umjerenim trendi detaljima

Otmjen gradski look lako je izgraditi s tek nekoliko elemenata. Važno je da budu stilski i tonski usklađeni te da većina njih odiše minimalizmom, poput haljine nadahnute prslukom u bijeloj nijansi.

Prsluk-haljina, Marella, 2049 kn

Osim je što vrlo ugodna za nošenje, ona je odraz jednostavne elegancije. Njena forma na preklop je izrazito praktična, a ono što je čini još zanimljivijom su široki reveri i pojas u struku.

Sunčane naočale Max Mara, Optika Anda, 1800 kn

Ručni sat Rosefield, Watch Centar, 759 kn

Kombinirajte je uz bež i zlaćane detalje poput jednostavnog klasičnog sata i sunčanih naočala popularnih mačkastih okvira. Umjesto klasičnih crnih, odaberite one s aktualnim životinjskim printom.

Mokasine, Geox, 999 kn

Uz ovaj outfit idealne su udobne cipele ravnih potplata i što mekše kože. Birajte neodoljiv print zmijske kože, koja uvijek izgleda vrlo otmjeno, naročito u ovoj varijanti. A kao šećer na kraju, u ruci ponesite smeđu torbicu ukrašenu statement dodacima, poput volana, zakovica i ukrasa od perja.

Torba Liu Jo, Fashion&Friends, 1330 kn

INSPIRIRAJTE SE

Ženstveni outfit

Zadani okviri

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići