„Emily in Paris“ se vratila – ovo su ključni outfiti

Omiljena modna inspiracija ponovo osvaja

U devedesetima i ranim dvijetisućitima to je bio „Seks i grad“, a danas je „Emily in Paris“. Serija koja se s tolikim nestrpljenjem iščekivala vratila se s novom sezonom i iznova nas oduševila. Iako bi logično bilo, kada je riječ o seriji, govoriti o radnji, ovdje ponajprije mislimo na genijalnu kostimografiju koju s obožavanjem rekreiramo u svakodnevnom životu. Za to možemo zahvaliti kostimografkinji Marylin Fitoussi koja je izvrsno spojila vizuru, karakter likova, ali i karakter glumica koje ih tumače te ultimativnih trendova i stvorila izvrstan balans koji osvaja sa svakog ekrana. Iako, možda, nećemo moći u potpunosti rekreirati outfite koje nose Emily, Mindy i Camille, možemo stvoriti svoju inačicu koja će itekako odisati njihovim duhom.

Lik Emily upoznali smo kao nadobudnu Amerikanku koja se prvi put susreće s francuskim stilom života te pokušava navigirati kroz, njoj do tad, nepoznate društvene norme. Živahne osobnosti, uvijek je odjevena u zabavne i, ponekad, pomalo neočekivane outfite koje bismo rijetko spojili s Francuskinjama. I dok se iz sezone u sezonu više-manje uspješno privikava na novu kulturnu sredinu, njezina modna srž ostaje nepromijenjena. Njezine kombinacije i dalje su upečatljive, sa savršenom dozom kolorita kao izvrsnim kontrastom stereotipnoj francuskoj modi koju uglavnom vežemo uz neutralnost i klasičnost. Želite li njezin stil pretočiti u svoje kombinacije, morate biti spremni i na pokoji rizik jer njezini su outfiti sve samo ne dosadni.

Naušnice, Zlatarna Dodić, 372,96 kn (49,50 €); kardigan, C&A, 150,61 kn (19,99 €); torba Liu Jo, Fashion&Friends, 1273,33 kn (169 €); hlače, Zara, 210,60 kn (27,95 €); T-shirt, Mango, 149,90 kn (19,89 €); čizme, Pull&Bear, 301,30 kn (39,99 €)

Ako ste ikad pomislili kako su Emilyini outfiti ekstravagantni i ponekad prezasićeni bojama i uzorcima, lik Mindy definitivno vas je razuvjerio. Samosvjesna, razigrana, ali u suštini nevjerojatno snažna, gotovo kao da ne mari za tuđe mišljenje, barem kad je riječ o odjevnim kombinacijama. Istovremeno trendi, ali i unikatna, ova glazbenica u usponu savršeno je utjelovljenje eklektike, ali s dozom odmjerenosti. Njezini su outfiti primjetni i sa stavom, što savršeno prikazuje njenu osobnost. No, za njihovo rekreiranje, osim smisla za spajanje boja i komada, potrebna vam je velika hrabrost. Želite li se isticati gdje god pođete, ovaj će vam lik biti savršena modna inspiracija.

Ogrlica Guess, Watch Centar, 566 kn (75,12 €); top, H&M, 150,61 kn (19,99 €); torba, C&A, 120,48 kn (15,99 €); hlače, Mango, 349,90 kn (46,44 €); sako, Mango, 699,90 kn (92,89 €); cipele Kate Gray, Humanic, 599 kn (79,50 €)

Iako su i Emily i Mindy genijalne modne inspiracije, Camille je ta koja je osvojila cijeli svijet svojim odjevnim kombinacijama. Tipično francuski, odijeva se u savršeno skladne komade što tvore tipičnu eleganciju koju njeguje veliki broj Francuskinja. Lookovi koje je kostimografkinja za nju osmislila možda se neće isticati na prvi pogled, no zato će ostati upamćeni. Odmjereni, elegantni i nevjerojatno chic, uvijek su pun pogodak i primjereni svakoj prigodi. Stoga, njegujete li sofisticiranost, ovaj je lik kao stvoren za vas. Naravno, i kod nje su prisutni trendi zaokreti poput crop kroja, ali uvijek s dozom promišljenosti kako ne bi otišli u ekstrem.

Narukvica, Swarovski, 3800 kn (504,35 €); jakna, H&M, 301,30 kn (39,99 €); torba, Aldo, 270 kn (35,84 €); kombinezon, Mango, 299,90 kn (39,80 €); ruž Yves Saint Laurent, Douglas, 325 kn (43,13 €); cipele Tommy Hilfiger, Humanic, 899 kn (119,32 €)

Foto: Pexels, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Mistična nijansa za najizazovnije prosinačke outfite

Mirisi kojima ćete ostaviti trag

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići