Futuristički detalji

Vinyl ili PVC materijal populariziran je 60-ih godina te se u brojnim filmovima prikazivao kao neizostavan dio budućnosti.

Naime, njegov izumitelj Waldo L. Semon otkrio ga je 1935. pri pokušaju da proizvede sintetičku gumu, a za potrebe prezentacije istog, razvio je nepropusnu tkaninu, odnosno zavjese za kupaonicu, ostalo je povijest. Mnogi dizajneri uživali su koristeći plastiku u svojim kolekcijama, poput slavnog Andréa Courrègesa, i maštovito dizajnirali haljine, suknje, kabanice, kišobrane i čizme od vinyla. Sve to izgledalo je jako moderno i poput kreacija iz budućnosti, pa je cijeli taj look prozvan futurističkim.

Mango, 169,90 kn

Danas dizajneri također koriste blagodati tog atraktivnog materijala te su u novoj sezoni popularizirani transparentni modni dodaci, a najpoželjnije među njima su torbice unutar kojih se sada može vidjeti sve ono što nosite u njima! Iako je u ponudi opet vrlo mnogo modela na istu temu, najviše su se izdvojili shopper bag i ruksak, ali i pismo torbica čija je prozirna tekstura ispunjena šljokicama, a sama forma asocira na bočicu parfema!

Pull&Bear, 189,90 kn

Kate Gray, Humanic, 299 kn

A kako bi sve bilo u stilu, tu su i cipele. Svoj prozirni dio dobile su i supermoderne natikače, koje svoju inspiraciju vuku iz sportskog stila, ali i sandale čijoj su bjelini suprotstavljeni transparentni remenčići.

Zara, 299,90 kn

Bershka, 229,90 kn

https://www.instagram.com/p/BiNN00rntcu/?taken-by=aylin_koenig

https://www.instagram.com/p/BikWqQ1nqhF/?taken-by=aylin_koenig

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Prugice u svim varijantama

Senzualnost na djelu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići