Senzualnost na djelu

Majice lađa izreza koje decentno otkrivaju ramena preplavile su high street trgovine i može ih se pronaći u svim bojama i varijantama

Zato ne gubite vrijeme i odaberite svog favorita s kojim ćete biti u trendu, ali i suptilno zavoditi. Naime, ovaj izrez je izrazito atraktivan u svojoj igri skrivanja i pokrivanja, a dolazi iz španjolske narodne nošnje. Proslavile su ga strastvene flamenco plesačice u formi haljina i bluza i to ponajviše u crveno-crnom kontrastnom spoju. Ono što je kod ovih majica vrlo zgodno što sami možete odrediti u kojoj mjeri će vaša ramena biti otkrivena, a možete ih podesiti i tako da jedno rame ostavite prekriveno.

New Yorker, 99 kn

Uglavnom, ovaj odličan ljetni komad izvrsno će pristajati uz baš sve donje odjevne komade, poput kratkih hlačica, suknji svih dužina, lepršave hlače i neizostavne traperice. Najpopularniji su modeli upotpunjeni volanima, koji su idealni za žene manjih grudi, ali i oni koji na izrezu imaju tanke bretelice.

Zara, 149,90 kn

H&M, 149 kn

Svakoj figuri dobro će pristajati majice čiji otvor čine naborane teksture postignute prošivenim elastičnim trakama. Što se pak boja tiče, osim pastelnih nijansi i cvjetnog printa, u fokusu su prugasti uzorci i bijela.  

s.Oliver, 319 kn

 

Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 1099 kn

C&A, 149 kn

Pull&Bear, 119,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bja_qdyBhQy/?taken-by=cheraleelylehttps://www.instagram.com/p/BjaPNA-gVsx/?taken-by=oliviapalermohttps://www.instagram.com/p/BjDO2YrFyV9/?taken-by=angelicablickhttps://www.instagram.com/p/Bi-AV61DYrr/?taken-by=lauraescaneshttps://www.instagram.com/p/Bi9530ch4MR/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/BjaPNA-gVsx/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BjDO2YrFyV9/?taken-by=angelicablick

https://www.instagram.com/p/Bi-AV61DYrr/?taken-by=lauraescanes

https://www.instagram.com/p/Bi9530ch4MR/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/Bi9L8UHnqGr/?hl=hr&taken-by=carodaur

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Prugice u svim varijantama

Novo izdanje kombinezona

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići