FASHION MAN: Genijalne polo majice za muškarce

Ugodno s korisnim

Nekad je možda i vrijedila izjava da je muška moda manje raznolika u odnosu na žensku, no posljednjih godina se to uvelike promijenilo.

Osim rastućih trendova u domeni sportske i business mode, vidimo velike promjene i kod muških klasičnih odjevnih komada koji doživljavaju pravi fashion procvat.

Tako je i, vjerovali ili ne, s polo majicama. Polo majice nekad nisu bile na glasu kao atraktivne – smatralo ih se pomalo uštogljenim komadima koji se nose samo na sportska događanja.

Međutim, posljednjih sezona su high-street brendovi prigrlili ove funkcionalne majice, dali im raznolikost, suvremenost i stavili ih u središte modnih zbivanja.

Njihovoj popularnosti možda je najviše pridonio Hollywood – toliko je glumaca redovito fotografirano u kvalitetnoj polo majici, koja im daje pomalo opušten, ali i dalje profesionalan look, da nije čudo da su ih muškarci htjeli iskopirati.

Veliki ovratnici, zanimljivi uzorci, krojevi i pastelne boje pretvorili su polo majice u ultimativni odabir za muškarce koji žele utjeloviti jednostavnost i eleganciju.

Upravo su ove majice s nekoliko gumbića i ovratnikom postale jednako popularne kao što je kod žena obični bijeli T-shirt: s polo majicom mogu do ureda, ali i na većinu formalnijih događanja.

Isto tako, ne moraju se preodijevati kako bi skoknuli s frendovima na happy hour ili obiteljski roštilj.

Uz sve navedeno, odlično pristaju i vitkijim i jačim muškarcima jer imaju zahvalan kroj koji savršeno prati građu tijela pa ne čudi da su postale omiljen poklon za očeve, braću, prijatelje i partnere.

Pronašli smo kvalitetne i popularne modele koje bi svaki modno osviješten muškarac svakako trebao imati u svome ormaru.

Za hladnije dane u uredu ili vjetrovito okupljanje na nečijoj vikendici, tu su klasični modeli koji pristaju svima. Za ležerniji look samo ih opuštenije zataknite za traperice!

Zara, 29,95 €

Massimo Dutti, 49,95 €

U kolekciji polo majica moraju se pridodati slim fit verzije koje će dobro stajati baš svakome. Uključujući i žene!

Hugo, Fashion&Friends, 99 €

Mustang, Europa 92, 20,99 €

Opušteniji kroj voljet će sportski tipovi koji preferiraju casual look, jedino preostaje vidjeti odabir boje – klasična crna s kojom se ne može pogriješiti ili upečatljiva prugasta. Obje se jednako dobro kombiniraju i uz traperice i trenirku!

H&M, 29,99 €

Mango, 15,99 €

 

Foto: press Massimo Dutti, Mango, Zara

 

Muški beauty saveznici

Muška moda: U zimu sa stilom!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići