Genijalni ulovi sa sniženja

Pamela Smoljanić ovog puta donosi mali vodič kroz ponudu sa sniženja

Na ljetnim sniženjima uvijek mi je posebno teško odoljeti šarenim ljetnim haljinicama po primamljivo niskim cijenama, ali mi je puno draže uloviti kvalitetne komade koje ću nositi u jesen. I ove sezone uputila sam se u svoj omiljeni City Center one West s imaginarnom listom onoga što sam željela kupiti! Evo što sam pronašla i koliko sam genijalnih stvari uspjela ugrabiti.

Za početak, moj omiljeni komad (zbog kojeg već potajno priželjkujem jesen) ovo je fantastično odijelo iz Massima Duttija. Zamišljam ga uz tenisice i mini torbicu za neke ležernije prilike, ali i uz elegantne cipele na visoku petu i čipkasti bralette grudnjak za svečanija događanja. Odijelo je napravljeno od 50 posto svile i 50 posto viskoze, čime sam bila potpuno oduševljena.

Sako, prije 1.275 kn, sada 749 kn; hlače, prije 599,99 kn, sada 399,99 kn

U Stradivariusu sam pronašla lagani ljetni sako na plave mornarske prugice koje su nezaobilazan ljetni uzorak!

Prije 199,90 kn, sada 139,90 kn

Uz već spomenuto odijelo mojih snova, odlučila sam potražiti neke glomazne tenisice za savršenu dnevnu kombinaciju. Iako nije riječ o novom trendu, meni su chunky tenisice još uvijek jednako zanimljive i izrazito udobne. Zato nisam mogla odoljeti FILA bijelom modelu koji je u Shoosteru snižen za čak 50 posto!

Prije 899 kn, sada 449,50 kn

Budući da mi se draga prijateljica udaje ovog ljeta, već neko vrijeme tražim savršenu haljinu za njezinu svadbu pa sam se  uputila u Mango! Tražila sam lagan i prozračan komad, po mogućnosti od viskoze ili pamuka, a čim sam ušla u trgovinu, za oko mi je zapela savršena mint nijansa. Ova predivna nježna viskozna maxi haljina savršeno će stajati na preplanuloj puti!

Prije 699,99 kn, sada 479,90 kn

Naravno, kako to kod mene obično i biva, iz Manga nisam uspjela izaći samo s jednom stvari. Kupila sam i prekrasnu bezvremensku midi suknju na točkice koju ću bez imalo sumnje nositi godinama! A nisam odoljela ni preslatkom mini cekeru koji je savršen za sve ljetne kombinacije!

Prije 349,90 kn, sada 239,90 kn

Sada 129,90 kn

Iako sam bila potpuno zadovoljna kupljenim, na putu prema izlazu za oko su mi zapele ljetne narančaste sandalice u Aldu. Budući da mi je narančasta možda i najdraža ljetna boja, nisam im uspjela odoljeti! A za sve one koji preferiraju neutralne nijanse, moram napomenuti da isti model imaju i u prekrasnoj bež i metalik boji!

Prije 420 kn, sada 294 kn

Foto: Pamela Smoljanić

INSPIRIRAJTE SE

Stylish u kompletu

Njegova sportiva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići