Gležnjače u fokusu

One su vladarice jeseni, a dolaze u raznim modnim verzijama

Zagasite boje, zanimljive teksture, ukrasi u obliku remenčića i zakovica samo su neki od detalja koji ih krase. Bez obzira na to jesu li ravne ili pak imaju vrtoglavovisoke potpetice, njihova popularnost je neosporna.

Kroko teksture zavladale su modnim detaljima, a osobito su privlačne na ravnim gležnjačama koje su jednako udobne koliko i efektne. Odlično će pristajati uz odmjeren i elegantan poslovni stil.

Gino Rossi, CCC, 699 kn

Seksi model, osim zavodljivog zmijskog uzorka, ima i stiletto potpetice i šiljati vrh, što ih čini izrazito atraktivnim i moćnim elementom svakog stylinga.

Pittarosso, 309 kn

Zmijske šare i mnoštvo ukrasa, poput zakovica, remenčića i kopči, sastavni su dio gležnjača u kojima ne možete proći nezamijećeno.

Star Collection, Deichmann, 339 kn

Leopard print odličan je na seksepilnim čizmicama pripijene forme, koje krase tanke potpetice i šiljasti dizajn.

Nine West, 899 kn

Idealan model za svakodnevne, casual kombinacije, dolazi u pročišćenom, minimalističkom obliku zaobljenih linija.

Pat Calvin, Humanic, 699 kn

Kaubojske čizme najtraženiji su komad sezone, naročito u varijanti brušene kože ukrašene zakovicama.

CCC, 229 kn

Perforirana tekstura, mnoštvo remenčića, zakovica i efektnih kopči čine ove gležnjače upečatljivim dijelom svakog outfita.

Moje cipele, 329 kn

Naizgled jednostavan model od crne kože na stražnjem dijelu nosi prepoznatljiv print brenda, kao i srebrni detalj iznad potpetice.

Guess, Mass, 1199 kn

Čizmice od smeđe kroko kože bogato su urešene zlatnim elementima koji im daju poseban šarm.

Deichmann, 339 kn

Još jedna omiljena forma gležnjača su i one vojničkog predznaka, koje su se odmaknule od klasike i dobile inovativan dizajn uz brojne upečatljive ukrase u formi perlica i blještavih aplikacija.

Pittarosso, 309 kn

Neobični prošivi, kao i blještavi kamenčići, pravi su izbor za modernu rokericu.

Stradivarius, 449,90 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Uskladite miljenice!

Slojevito odijevanje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići