Uskladite miljenice!

Navikli smo na usklađivanje cipela i torbica, obuće i kaputa, no ovoga smo puta sasvim neočekivano uskladili ženske miljenice – suknje i torbice

Ovi neodoljivi komadi svakoj će kombinaciji dati neupitnu dozu ženstvenosti. Bez obzira na to volite li lepršave ili pak stroge modele, svaka je suknja dobila svoj idealan par u formi trendi torbe za savršen outfit.

Jedna od najpopularnijih tekstura sezone istovremeno se našla na suknji i torbi. I dok je ona na atraktivnom komadu odjeće u mat varijanti, neizostavna torbica sastoji se od metalnog lanca i lakiranog kroko materijala. Nosite ih, primjerice, uz crne čizme i bijelu košulju.

Suknja, Orsay, 169,90 kn; torba, New Yorker, 119 kn

Lepršava suknja s vječnim točkastim uzorkom odlično će pristajati uz efektnu crno-bijelu torbicu čiji je print nadahnut kubizmom. Želite li kombinaciji pridodati malo boje, upotrijebite crvene akcente.

Suknja, Zara, 229,90 kn; torba, Marella, 1078 kn

Otmjena bijela suknja osim zadanog prednjeg kopčanja ima i pojas koji naglašava struk. Njen idealan partner biti će neobična torbica izduljenog oblika, koja se, osim na srebrnom lancu, može nositi i na zapešću ruke. Kombinirajte ih uz komade boje konjaka, poput salonki i dolčevite.

Suknja, H&M, 199 kn; torba, s.Oliver, 239 kn

Klasika najbolje pristaje uz klasiku, pravi dokaz za to su suknja kariranog uzorka i retro torbica u kombinaciji mat i sjajne teksture upotpunjena zlatnim elementima. Spoju pridružite jednobojnu bluzu i čizme visokih sara.

Suknja, comma, 689 kn; torba CCC, Jenny Fairy, 199 kn

Originalna asimetrična suknja, rubova ukrašenih kićenkama, dobila je i inovativnog modnog partnera u varijanti modernog ruksaka. Cool outfit isfurajte uz glomazne tenisice i majicu sličnih nijansi ukrašenu printom.

Suknja, Mango, 249,90 kn; ruksak Michael Kors, Peek&Cloppenburg, 1999 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kožne hlače za svaki dan

Iskonski miris slobode

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići