Gumbi kao ukras

Taj neizostavan i praktičan element odjeće o kojem previše ne razmišljamo došao je u središte modne pozornosti i dobio svojih pet minuta slave

Naime, gotovo da i nema kolekcije u kojoj se neki komad ne ističe upravo po gumbima, odnosno svom kopčanju. U fokusu su prvenstveno haljine kojima ovi najčešće kontrastni dodaci daju poseban šarm. Važno je da su gumbi u prvom planu, veliki i u boji koja dolazi do izražaja.

Lagana bijela haljina na tanke bretele odlikuje se dvobojnim gumbima koji se kopčaju duž cijele duljine. Odjenite je u kombinaciji uz smeđe dodatke koji će sjajno pristajati uz zadane elemente – gumbe.

H&M, 199 kn

I haljina od tankog trapera dobila je svoju trendi verziju, koja osim naglašenog struka i velikih džepova ima i it detalje. Odlično će pristajati uz sandale na remenčiće i pletenu torbu.

Only, Sportina, 319 kn

Uvijek popularna boja konjaka sada dolazi u varijanti romantične haljine naglašenih ramena, romantičnih rukavića i naravno, kopčanja. Nosite je u ženstvenom stilu uz visoke potpetice, maramu oko vrata i kožnu mini torbicu.

New Yorker, 159 kn

Želite li istaknuti ramena, odaberite haljinu koja nalikuje dugačkom prsluku i ima upadljive kontrastne gumbe. Cijela kombinacija neka bude crno-bijela, čak i što se detalja tiče. Pa tako uz bijele cipele kombinirajte primjerice crni ruksak.

Mango, 349,90 kn

Prozračni materijal, poput gaze, jamči udobnost, a plava boja idealna je za neodoljive ljetne outfite, osobito ako dolazi u spoju s torbicom na struku i aktualnim klompama.

C&A, 179,90 kn

Ležerna haljina u safari stilu sada nosi ružičastu boju. Ovaj praktični model naglašenog struka traži jednostavnost u formi salonki s otvorenom petom ili tenisica, a od nakita dovoljan će biti tek ručni sat.

Zara, 229,90 kn

Instagram, @fashiioncarpet

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @darjabarannik

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Boho chic

Sve na tregere

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići