Sve na tregere

Traperice, kratke hlače, ali i haljine na tregere apsolutni su modni hit koji će obilježiti sezonu

A modela je više no ikad prije! Taj svojevrsni kombinezon koji obožavaju influencerice diljem svijeta potječe od radnog odijela, a kao što to u modi uvijek biva, svoju viziju istog lansirali su dizajneri i on je postao neizostavan komad svakog trendi outfita. Poput izvornog modela, tu su hlače na tregere od ispranog trapera s poderanim dijelovima. Nosite ih u cool varijanti uz tenisice, jednostavne majice i marame u kosi.

H&M, 249 kn

Haljina koja prati liniju tijela i asocira na korzet također ima popularne tregere, ali u inovativnoj formi pa se mogu regulirati. Osim toga, tu su i efektni elementi poput patentnog zatvarača, pojasa koji naglašava struk i džepova na cif.

Guess, Fashion&Friends, 1219 kn

Svojevrsne hot pantsice u ovom izdanju imaju bijele tregere, a u mladenačkom duhu nosite ih uz topiće i superpopularne espadrile.

Pull&Bear, 149,90 kn

Iznošeni efekt imaju i ove hlače, odnosno kombinezon koji u prednjem dijelu ima prepoznatljivi džep, konvencionalne kopče za tregere i zanimljive prošive. Možete ih odjenuti u pin-up stilu uz košulju podvrnutih rukava, maramu, crvene salonke i ruž u istoj boji.

LTB, Europa 92, 499 kn

Pomalo vrećasti model haljine ima kratku formu, a odlično će izgledati u urbanim kombinacijama uz tenisice na platformu i majice upečatljivog dezena.

Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 779 kn

Atraktivan kratki kombinezon možete isfurati u kaubojskom stilu uz primjerice niske kaubojke, short cut majicu i veliki šešir.

Replay, 1010 kn

Strukirana haljina s gumbima u prvom planu naglasit će vašu liniju, a osim na golu kožu, odlično će izgledati uz isključivo uske majice i upečatljive topove u crvenoj, bijeloj ili plavoj nijansi. Ovaj model idealan je i za popularne torbice oko struka.

New Yorker, 229 kn

Instagram, @fashiioncarpet

Instagram, @justtnic

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Povratak iz prošlosti

Pravo osvježenje!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići