Hit komadi u kojima ćete probuditi svoju ženstvenost

Nježne boje na romantičnim krojevima

Baš svaka žena, bez obzira na svu snagu i moć koju nosi, povremeno želi iskazati i svoju nježnu stranu. Najbolji način za iskazivanje ženstvenosti definitivno je kroz modu i odjeću koja nam pruža mogućnost da svaki dan zablistamo u nekom novom svjetlu, a možda čak i ulozi. Želite li pokazati svijetu svu svoju nježnost i ženstvenost, ovo su komadi koje trebate imati u svojoj ljetnoj garderobi.

Haljine su bez konkurencije ključni odjevni komadi za postizanje romantičnih kombinacija. Ipak, nisu sve haljine iste i ne ostavljaju isti dojam kad u njima prošećete ulicom. Maksi modeli šireg kroja jedni su od najboljih primjeraka koji će na svakoj ženi naglasiti damsku stranu, osobito kad dolaze u spoju s neodoljivim volanima i V-izrezom koji zajedno mogu učiniti čuda za vizualno izduljivanje i sužavanje figure. Istovremeno, kraće varijante u duljini oko koljena bit će odličan odabir ako umjesto romantičnosti, koju će podariti lepršavost maksi haljine, želite iskazati svoju profinjenost. Posebice se to odnosi na varijante u spoju neutralnih boja koje, iako nose bretelice, imaju zatvoreniji gornji dio.

Zara, 39,95 € (301 kn)

H&M, 39,99 € (301,30 kn)

No, nisu haljine jedini feminizirani odjevni komadi jer i suknje u spoju s topom postižu isti efekt, ali će vam pritom omogućiti da kroz njihov spoj iskažete i kreativnost vlastitog stila. Cvjetna midi suknja bit će jedan od najboljih odabira, a volite li više nositi hlače, jednako dobro ćete je moći zamijeniti lepršavom varijantom dugačkih nogavica u nježnim tonovima. No, koju god opciju odaberete, bazi dodajte pripijeni bodi u skladnom tonu s polurukavima koji će naglasiti vaša ramena i ključnu kost.

Mango, 29,99 € (225,96 kn)

Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Vrlo često će, u klasičnim odjevnim kombinacijama, biti dovoljno uključiti samo pokoji modni dodatak koji će unijeti dašak nježnosti i romantiku u vašu modnu svakodnevicu. Idealni komadi za to bit će cipele s visokim potpeticama i torba manjih dimenzija. Natikače u puderastoj nijansi ružičaste koje uz potpeticu nose i primjetnu aplikaciju na gornjištu prekrasno će se spajati i s haljinama i sa suknjama, čak i s klasičnim hlačama. A isto vrijedi i za torbicu u baby plavoj nijansi koja uz klasičan dizajn kombinira i tanki lančić umjesto naramenice te ručku zbog koje ćete je moći, u retro damskom stilu, nositi u ruci.

Aldo, 52,50 € (395,56 kn)

Mona, 143,90 € (1084,21 kn)

Foto: Mango, Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Vrući komadi na sniženjima

Svi su ludi za Barbie

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići