Hit zimski modeli za obožavatelje tenisica

Favoriti za casual look

Nošenje tenisica kad god je to moguće i u gotovo svim vremenskim uvjetima postalo je svojevrsna kultura. Počelo je njihovim uključivanjem u ležerne dnevne outfite, da bi sada, desetljećima nakon, postalo društveno prihvatljivo nositi ih čak i u posebnim prigodama koje zahtijevaju poštovanje strožeg dress codea.

Ipak, koliko god udobne tenisice bile, niske temperature i padaline nisu im najbolji saveznik. Iz tog su razloga u zimskim mjesecima čak i najzagriženiji obožavatelji tenisica posezali za kvalitetnim kožnim čizmama koje održavaju toplinu i osiguravaju suhoću. Međutim, baš svaki od njih, bez obzira na to je li riječ o ženi ili muškarcu, svake sezone iznova na neki način odgađa taj prijelaz.

Converse, Buzz, 119,32 € (899 kn)

Aldo, 98,21 € (740 kn)

Srećom, razni sportski brendovi, ali i modne kuće, s godinama su postali naklonjeni ovom streetwear trendu, pa su u svoje kolekcije počeli uvrštavati i zimske modele tenisica. Masivnijeg potplata, često u potpuno kožnom izdanju, nerijetko imaju i krznenu unutrašnjost koja osigurava toplinu bez obzira na to koliko niske temperature vladale.

Buffalo, Office Shoes, 120,65 € (909 kn)

Nine West, 39,75 € (299,90 kn)

Osim toga, ponuda nikad nije bila tako raznovrsna kao ove sezone, tako da ćete svoj zimski par tenisica pronaći neovisno o vašim stilskim preferencijama. Volite li više u svojim svakodnevnim kombinacijama vidjeti modne tenisice nježne boje, čak će i preštepani modeli biti izvrstan odabir za mjesece koji su pred nama. Težite li, pak, svoje outfite, neovisno o tome za koju dnevnu prigodu ih slažete, unijeti malo sportskog prizvuka, svakako razmislite o visokom modelu nešto savitljivijeg potplata. Kad poželite ostaviti klasični dojam, retro modeli bit će vaši nepogrešivi saveznici za dobar look u tenisicama.

Mango, 33,17 € (249,90 kn)

Timberland, Mass, 153,83 € (1159 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Shearling jakne vladaju i ove sezone

Muževna ženstvenost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići