Shearling jakne vladaju i ove sezone

Cool, toplo i trendi

Već je svima jasno kako modom posljednjih godina vlada moćan retro dojam. Bez obzira na to o kojem stilu, komadu ili namjeni je riječ, dizajn inspiriran prošlim dekadama prisutan je na svakom polju. Za razliku od nekih prošlih godina, kada je retro inspiracija bila očita samo dobrim poznavateljima i onima koji su tu eru živjeli, današnji favoriti kao da „vrišteretro. Očiti na prvu loptu, i na sam pogled vraćaju nas u neka prošla vremena i iznova osvajaju, kako dizajnom, tako i praktičnošću i stilom. Shearling jakne izvrstan su predstavnik ove modne renesanse i u jednom komadu okupljaju baš sve najbolje što vintage može ponuditi.

Najpopularniji svakako su modeli koji se u našim krajevima najčešće nazivaju avijatičarskim jaknama. Obično dolaze u crnom ili smeđem izdanju koje može biti matirano ili pak s trenutačno iznimno traženim presijavanjem. Osim toga, možete birati između monokromatskih izdanja u kojima se krzno i koža stapaju u savršeno harmoničnu cjelinu ili se pak poigrati s kontrastnim parom tamne kože i svijetle podstave. Koji god bio vaš odabir, sigurno ćete kod starijih generacija izazvati nostalgičnost.

C&A, 376,65 kn (49,99 €)

Mango, 799,90 kn (106,16 €)

U modernom kontekstu avijatičarske su jakne dobile novo lice koje se savršeno uklopilo u njihov retro dizajn. Svijetli tonovi, poput bijelih i bež nijansi, izvrsno pristaju ovom blago predimenzioniranom komadu te mu daju malo nježnosti i time se savršeno uklapaju u ženstvene stilove. Tako ćete ih vrlo lako moći spojiti s omiljenim čizmama s potpeticama, ali i prebaciti preko omiljene pletene haljine. Težite li, pak, pomalo drugačijem modnom izričaju, svoju ćete novu miljenicu pronaći u shearling jakni s dva lica u smeđem izdanju s jedne i teddy s druge strane.

Stradivarius, 421,85 kn (55,99 €)

Zara, 677,70 kn (87,95 €)

Iako ovaj model jakne sam po sebi i nije namijenjen za pretjerano isticanje, njegova toplina i funkcionalnost itekako vas mogu učiniti primjetnima u zimskom sivilu. Želite li totalno zanimljiv stylish look, odaberite kaput u zemljanim tonovima s antilop vanjštinom, koji će odisati duhom sedamdesetih, te ga spojite s bijelim komadima za wow efekt. Preferirate li, pak, ležerni stil, inspiraciju povucite iz devedesetih, pa za zimsku jaknu odaberite kombinaciju šuškavog materijala i teddy detalja u zanimljivoj boji koja će privlačiti poglede.

Ralph Lauren, Peek & Cloppenburg, 1999 kn (265,31 €)

H&M, 527,34 kn (69,99 €)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Darovi koje će vaš muškarac obožavati

Božićne knjige za potpuniji doživljaj Adventa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići