Hogwarts je preselio u Hoću knjigu

Bezjaci i čarobnjaci opremaju se u City Centeru one!

Serijal o Harryju Potteru osvojio je svijet prvo knjigama, a potom, sad već kultnim filmovima koje već dvadeset godina iznova gledamo s istim zanimanjem. Malo tko ostao je ravnodušan na priču o mladom čarobnjaku i njegovim avanturama koje nas vode kroz maštoviti svijet čijim smo dijelom silno htjeli postati. Iako zapravo nikad nismo mogli postati učenici, Hogwarts itekako možemo stvoriti gdje god bili. Ovog vikenda, od 20. do 22. svibnja to će biti u City Centeru one koji je u suradnji s Hoću knjigu organizirao uzbudljive aktivnosti koje će oduševiti i velike i male. A svaki idući dan to mogu biti naši domovi u koje jedva čekamo unijeti genijalne memorabilije koje možete pronaći u Hoću knjigu knjižarama.

Možda vas na ulazu u trgovinu neće dočekati šešir koji će vam zapečatiti sudbinu odabirom doma kojem pripadate, ali zato hoće bookmarkeri koji ih predstavljaju. Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Rawenclaw s grbovima i zaštitnim životinjama dat će dodatni užitak čitanju knjiga o omiljenom čarobnjaku.

4 Hogwarts bookmarkera, 239,90 kn

Na odmet neće biti ni vlastiti Deluminator koji će olakšati čitanje u mraku, a nije ga loše imati uz sebe kud god se zaputili. Osim toga, svima bi dobro došla i kolekcija novčića Gringotts Banke. Harryju su njegovu ostavili roditelji, mi ćemo svoju kupiti u Hoću knjigu pa kad napokon dođemo u Hogwarts, potrošiti je na čokoladne žabe, ali i ostale slatkiše – uz dozu opreza kako ne bismo odabrali grah sveokusnjak s aromom ušne masti ili još gore – bljuvotine.

Deluminator, 769,90 kn

Kolekcionarski set The Gringotts Bank Coin Collection, 399,90 kn

Chocolate Frog privjesak za ključeve, 119,90 kn

Dobro će nam doći i škola šaha ovog vikenda u City Centeru one, a potom možemo vježbati s čarobnjačkim šahom koji nas možda dovede do Basiliska. Samo što mi našeg nećemo morati ubiti – to je već odradio Harry, ovaj će poslužiti za držanje knjiga ili zastrašivanje neželjenih posjetitelja.

Čarobnjački šah, 649,90 kn

Držač za knjige The Basilisk, 529,90 kn

Potjerati ipak nećemo Bowtrucklea kojeg bismo vrlo rado šetali na ramenu. Možda čak i kuhali s njime – sve osim insekata, jasno. I naravno, pod uvjetom da se neće naljutiti što se za tiskanje kuharica koristi papir.

Plišana igračka Bowtruckle, 249,90 kn

Kuharica, 149 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Što je toliko posebno u satovima?

Modni dnevnik putovanja po Andaluziji

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići