I ove zime ugrijte se u chic bundama

Must-have krzneni modeli

Krznene jakne i kaputi već su desetljećima neizostavan dio zimske garderobe. I dok su trendovi u prošlom stoljeću kao standard nametali pravo krzno, novi je milenij donio promjenu koju karakterizira etičan pristup ovom toplom komadu. Sintetička krzna tako su zavladala ponudom i garderobama žena diljem svijeta. No, nije samo etički aspekt zaslužan što je umjetno krzno pronašlo toliku publiku, dio odgovora krije se i u njihovoj pristupačnosti, a dio u genijalnoj maštovitosti boja i uzoraka u kojima dolaze. Osim toga, zbog pristupačnijih cijena, ženama je omogućeno da svoju kolekciju svake sezone obogate barem jednim novim modelom.

Dugi krojevi su klasika koja je nadišla sve trendove te su uvijek prisutni u kolekcijama gotovo svih vodećih high street brendova. Iako ovaj kroj doprinosi profinjenosti outfita, to ne znači da i duge bunde ne mogu ponuditi zanimljivost vašim zimskim modnim kombinacijama. Volite li svoje svakodnevne outfite začiniti intenzivnim bojama, u ponudi ćete sigurno pronaći model za sebe, a težite li neutralnim tonovima, izbora ćete imati napretek. Sofisticirane crne, bijele i bež nijanse čine većinu ponude dugih bundi i baš svaka od njih će se bez problema spojiti s većinom komada koje već posjedujete u svojoj zimskoj garderobi. Želite li postići u potpunosti profinjen dojam, za svoju novu bundu odaberite nježno krzno koje se prekrasno presijava. Ako vaš stil, pak, više naginje urbanosti, teddy bunda u smeđoj boji bit će savršena za spajanje s bijelim tenisicama za suha vremena, ali i s crnim chunky čizmama u kišnim danima.

Bershka, 549,90 kn (72,98 €)

Tom Tailor, 999,99 kn (132,72 €)

Hugo Boss, Peek & Cloppenburg, 2299 kn (301,13 €)

Za razliku od dugih modela koji više naginju klasičnoj strani mode, kraće varijante nude puno živahniju dinamiku outfita te su bolji odabir za sve žene koje se vole poigrati modom. Češće dolaze u zanimljivim bojama i uzorcima te su bolja opcija za eklektične lookove, što iskaču iz uobičajenih okvira i kojima možete dati svoj stilski pečat. Izrazito čupavi modeli u neutralnim bojama s natruhama intenzivnijih tonova koji proviruju ispod slojeva tankih niti genijalan su odabir. Ova univerzalna opcija jednako će dobro pristajati i uz romantične i uz cool outfite. Volite li biti totalno trendi, ove sezone za vas nema dileme – crop kroj bit će vaš favorit čak i u najhladnijim danima. Volite li, pak, koketirati s punk-rock chicom i edgy estetikom, crno-bijela bunda, po mogućnosti u zanimljivom uzorku poput pepita ili kockastog, savršeno će se uklopiti u vašu zimsku garderobu.

H&M, 376,65 kn (49,99 €)

Zara, 499,90 kn (66,35 €)

H&M, 301,33 kn (39,99 €)

Foto: Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Promijenite modnu perspektivu!

Odbrojavamo do blagdana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići