Odbrojavamo do blagdana

Adventski kalendari po mjeri beauty entuzijastkinja

Kao djeca dane do Božića odbrojavali smo uz male čokoladice skrivene iza šarenih prozorčića. Iako je želja za otvaranjem baš svih u jednom dahu bila golema, mame su nas držale na oku i pazile da ih otvaramo prema rasporedu. No, iako smo odrasli, malo toga se u vezi s time promijenilo. I dalje se veselimo blagdanima i adventskim kalendarima, ali sada u nešto drugačijem izdanju. Naravno, onom koje iza svakog prozorčića donosi novi beauty proizvod pomoću kojeg ćemo zablistati u nadolazećem blagdanskom ozračju. Ipak, jedna se stvar promijenila, mama nam više ne stoji iza leđa  dok otkrivamo što se krije ispod šarenog pakiranja, pa za naš nedostatak samokontrole gotovo i nema lijeka. Prozorčići se otvaraju u jednom dahu, gotovo sami od sebe.

Na tržištu se svake godine pojavljuje sve više adventskih kalendara namijenjenih starijim generacijama i baš svaki dolazi u toliko neodoljivom pakiranju da odluku o kupnji čini nemogućom. Jedni će posegnuti za provjerenim brendovima čije proizvode i inače upotrebljavaju, a drugi će iskoristiti priliku za isprobavanje manjih pakiranja novih proizvoda. Neki će, pak, pokleknuti pred iskušenjima i u svoju kolekciju uvrstiti i po nekoliko primjeraka.

Nivea, dm, 349,90 kn (46,44 €)

Bez obzira na to kojoj od ovih skupina pripadate, dobro bi bilo da prije odluke o kupnji provjerite koji se proizvodi kriju iza prozorčića kako ne biste na kraju ostali razočarani. Iako će ovaj korak umanjiti dio čari iznenađenja koji se povezuje uz otvaranje adventskog kalendara, umanjit će i rizik, za vas, pogrešnog odabira. Volite li više preparativnu kozmetiku i iskušavanje novih njegujućih sastojaka, svakako isprobajte ovogodišnje kalendare iz L’Occitane i Kiehl’s radionica. Njihovi se adventski kalendari svake godine čekaju s nestrpljenjem, a pakiranja promatraju s oduševljenjem.

L’Occitane, 955,70 kn (126,84 €)

Kiehl’s, 715 kn (94,90 €)

Ako pak više volite isprobavanje make-up proizvoda, zavirite u kućice Catriceova kalendara. Iako ovaj brend svrstavamo među drogerijske, koji obično ne uživaju reputaciju luksuznih, njihovi su proizvodi itekako vrijedni vaše pažnje. A njihov ovogodišnji kalendar u vašu će kolekciju donijeti nekoliko paleta sjenila, odličnih proizvoda za usne, kao i njihove lakove za nokte koji bez problema mogu parirati puno razvikanijim brendovima.

Catrice, dm, 369,90 kn (49,09 €)

Srećom po neodlučne, brojni će adventski kalendari, poput ovog Douglasova, u vašu kolekciju donijeti mješavinu dekorativne i preparativne kozmetike i tako ispuniti sve vaše blagdanske želje. No, bez obzira na to što ćete sigurno svoj adventski kalendar otvoriti odjednom, očuvajte čar odbrojavanja do Božića. Iako će vas obuzeti želja da odmah isprobate sve proizvode koji dolaze u prekrasnim pakiranjima, ove se godine pokušajte suzdržati, pa svakog dana u prosincu isprobajte po jedan proizvod i tako održite uzbuđenje što duljim.

Douglas, 225 kn (29,86 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Najpoželjniji dodaci za ugodnu zimu

Klasične suknje u trendi outfitima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići