Idealan dar za svaku ženu

Iako je izbor veći no ikad prije, neke će stvari baš uvijek iznova razveseliti žene

I zaista nikada ne možete pogriješiti s poklon bonom, opojnim parfemom, senzualnim donjim rubljem… Upravo kako bismo vam suzili izbor, odabrali smo top 5 klasika koji su uvijek jednako privlačni i čiji neodoljivi sjaj ne blijedi.
Parfem je jedan od omiljenih poklona, naročito ako znate koju vrstu mirisa osoba kojoj ga darujete preferira. Ovo je također savršen dar za osobe koje uvijek vole isprobavati novi parfem.

Parfem Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto 30 ml, Douglas, 425 kn

Nakit je uvijek dobar izbor, osobito sada kada su u trendu upadljivi komadi, poput naušnica optočenih crnim blještavim kamenjem, koje su idealne za glamurozne partyje i recimo, odlazak u kazalište.

Naušnice, Swarovski, 999 kn

Žene su lude za torbicama i nikada ih ne mogu imati previše. Ovaj maleni pismo model dolazi u elegantnoj varijanti s upečatljivim detaljem.

Torbica, Tosca Blu, 1399 kn

Donje rublje još je jedan primjer koji oduševljava, naročito ako je posebno kao ovo u varijanti zavodljive prozirne teksture, romantičnih volana i delikatne čipke.

Donje rublje, Intimissimi, grudnjak, 239 kn; gaćice, 119 kn

Ipak, najsigurniji izbor je poklon bon City Centera one, koji dolazi u apoenima od 100 i 200 kuna, a najbolje od svega je to što ga možete kupiti i online iz udobnosti vlastitog doma.

Poklon bon u vrijednosti od 100 i 200 kuna, City Center one i online – City Center one West, City Center one East, City Center one Split

INSPIRIRAJTE SE

Beauty slagalica

Omiljena plišana bunda

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići