Omiljena plišana bunda

Ako ste kao malena djevojčica imali svog omiljenog medvjedića, sada ćete opet doći na svoje, jer su upravo kaputi na tu foru najveći trend sezone. Naime, nose se umjetne bunde čije krzno neodoljivo podsjeća na ono plišanih medvjedića, po kojima su i dobile ime – teddy bear.

Njihova meka tekstura tako će vas vratiti u djetinjstvo i ujedno vam osigurati neodoljiv statement look. Ipak, najbolje od svega je što možete birati između mnoštva modela, ali i boja, od klasičnih smeđih, preko ružičastih pa sve do upečatljivih žutih.
Model koji neodoljivo podsjeća na omiljenog plišanca također je na dodir meke i ugodne teksture. Nosite ga u svakodnevnim kombinacijama uz traperice i uggsice, a u nešto elegantnijim uz plisiranu suknju i salonke.

H&M, 299 kn

Otkačenu žutu bundu isfurajte u slojevitim kombinacijama uz upečatljive boje. Tako je možete odjenuti u spoju s kariranim šalom i primjerice crvenim hlačama.

C&A, 349 kn

Super topli komad retro kroja ima visoki ovratnik pa ga možete nositi i bez šala. Kombinirajte ga uz također popularni samt u formi hlača ili pak haljina na tregere.

Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 2299 kn

Nešto kraći i širi model dolazi u bijelom izdanju. Praktičan je jer ga možete bez problema nositi preko predimenzioniranih džempera.

Mango, 549,90 kn

Bundica u pastelnoj nijansi odlično će zaokružiti vaš stylish look nadahnut kontrastnim, rokerskim elementima poput pripijenih kožnih hlača, visokih čizama i kožnih rukavica.

New Yorker, 159 kn

Još jedan neodoljiv teddy model kraće forme ima nevidljivo kopčanje do vrata i malene, ali praktične džepove. Idealan je u kombinaciji uz suknje, aktualan zmijski print, ali i samt hlače ili traperice u trapez.

Zara, 199,90 kn

https://www.instagram.com/p/BqdKUeZF523/

https://www.instagram.com/p/BqshY1QFRoo/

https://www.instagram.com/p/BqdRXsIlrkJ/

https://www.instagram.com/p/BpuUzKfgNXe/

https://www.instagram.com/p/Bq8CgYjBqhl/

https://www.instagram.com/p/Bq2kCQphKgv/

https://www.instagram.com/p/BpZOUBWh0yD/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish zima

Kamen kao idealan modni dodatak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići