Pastelna čarolija

Kao pravi vjesnici proljeća, tu su komadi u pastelnim nijansama koji nas uvijek podsjećaju na ugodno vrijeme i novo modno buđenje

Odabrali smo nekoliko artikala koji će unijeti svježinu u vaše kombinacije, ali i dom.

Naizgled obična bijela majica zapravo je vrlo originalna, prvenstveno zbog valovitog ovratnika u kontrastnoj nijansi, ali i zanimljivog printa te blještavih kamenčića.

Majica, C&A, 69,90 kn

Ruksaci su dosegli sam vrh popularnosti pa ih tako možete pronaći i u vrlo elegantnim izdanjima, primjerice lakiranom bez dodataka, kao i onom upotpunjenom luksuznim elementima u zlatnoj nijansi.

Ruksak, Carpisa, 199 kn

Ruksak Liu Jo, Fashion&Friends, 1180 kn

Lakirane sandale vrlo su ženstven modni detalj koji će odlično upotpuniti svaku haljinu, ali i poslovni look u spoju s atraktivnim kostimom ili strogim odijelom.

Sandale Graceland, Deichmann, 199 kn

Jedan od zanimljivijih kućanskih aparata koji će osvježiti vašu kuhinju je kuhalo za vodu u retro varijanti i neodoljivim pastelnim bojama.

Kuhalo za vodu Ariete, Elipso, 405 kn

S novom sezonom dolaze nam i cvjetni mirisi u bočicama koje osvajaju na prvu.

Parfem Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Twinkle, Müller, 75 ml 632,90 kn

Da biste bili u trendu, dovoljan je samo jedan detalj, poput primjerice upečatljivog privjeska, kojim možete ukrasiti omiljenu torbu ili ruksak.

Privjesak, Swarovski, 749 kn

https://www.instagram.com/p/Bs8vFBZHbqF/

https://www.instagram.com/p/BtytyFNB-pi/

https://www.instagram.com/p/BpKsjNYF0ZZ/

https://www.instagram.com/p/Bo1wfNrlG1o/

https://www.instagram.com/p/BuHfcDKBHOB/

https://www.instagram.com/p/BuMoFLlB8s9/

https://www.instagram.com/p/BuKKcQuBTqd/

https://www.instagram.com/p/Bs85aAmhuwf/

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Igra skrivanja i otkrivanja

Beskompromisna udobnost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići