Inspirirano Dalekim istokom

Polako, ali sigurno Azija postaje vrelo modne inspiracije. Živopisni uzorci, specifični vezovi, kimona i njegove inačice naprosto su neodoljivi

Najčešća modna poveznica s Dalekim istokom su kimona te uvijek elegantne gejše. Međutim, Azija nam nudi i obilje drugih inspiracija koje ideju vuku iz biljnog i životinjskog svijeta. Lagani i prozračni materijali pružaju udobnost u svakodnevnim obvezama, a zanimljivi motivi ističu nas u masi.

Eklektičan kombinezon s motivima cvijeća i egzotičnih ptica, nadahnut kimonom, savršen je komad za dame koje vole ostaviti dojam gdje god se pojave.

Kombinezon, H&M, 249 kn

Nešto neutralniju varijantu izaberite kada su poslovne hlače u pitanju. Jednobojni uzorci na crnoj bazi vrlo su elegantni i efektni. Uz njih kombinirajte crne ili bijele bluze kako biste ostvarili kontrast živopisnom uzorku.

Hlače Scotch & Soda, Europa 92, 559 kn

Tigar, kao jedan od omiljenih azijskih motiva, pronašao je svoj put do svakodnevnih odjevnih komada. U nešto neutralnijoj varijanti nosi se na majicama čiji će dizajn nadoknaditi nedostatak živopisnih uzoraka. No, kad su bomber jakne u pitanju, možete si dati oduška. Model poput ovog obožava žive boje i upečatljivost, stoga se ovim komadom slobodno možete poigrati.

Majica, Stradivarius, 119,90 kn

Jakna, Zara, 149,90 kn

Zaigrati se možete i s modnim dodacima poput torbica. One neka budu u kombinaciji osnove jarke boje i šarenih uzoraka. No, kada se odlučite za ovakvu statement torbicu, neka ostatak outfita bude nešto neutralniji kako bi torbica ostala u prvom planu jer ona naprosto zove na pokazivanje.

Torbica Kate Gray, Humanic, 399 kn

Kada je obuća u pitanju, birajte basic podlogu poput crne ili bijele. Neka uzorci govore sami za sebe. Crveno će cvijeće na cipelama biti pun pogodak. Bez obzira je li riječ o tenisicama ili sandalama, obuća upotpunjena motivom cvijeća izgledat će profinjeno i slagati se s ostalim šarenim odjevnim komadima.

Tenisice, Pull&Bear, 249,90 kn

Sandale Steve Madden, Transporter Footwear, 799 kn

https://www.instagram.com/p/BjpoR-yAkq7/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BlmAwaWj-MP/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/Bmom50oAYwL/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BlVx6cNlV7f/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/Bl-yWqgFQ4m/?taken-by=fashiioncarpet

https://www.instagram.com/p/BjkXZeYHRW3/?taken-by=margoandme

Foto: H&M, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Must have bijeli traper

Inspirirano suncem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići