Inspirirano Dalekim istokom

Polako, ali sigurno Azija postaje vrelo modne inspiracije. Živopisni uzorci, specifični vezovi, kimona i njegove inačice naprosto su neodoljivi

Najčešća modna poveznica s Dalekim istokom su kimona te uvijek elegantne gejše. Međutim, Azija nam nudi i obilje drugih inspiracija koje ideju vuku iz biljnog i životinjskog svijeta. Lagani i prozračni materijali pružaju udobnost u svakodnevnim obvezama, a zanimljivi motivi ističu nas u masi.

Eklektičan kombinezon s motivima cvijeća i egzotičnih ptica, nadahnut kimonom, savršen je komad za dame koje vole ostaviti dojam gdje god se pojave.

Kombinezon, H&M, 249 kn

Nešto neutralniju varijantu izaberite kada su poslovne hlače u pitanju. Jednobojni uzorci na crnoj bazi vrlo su elegantni i efektni. Uz njih kombinirajte crne ili bijele bluze kako biste ostvarili kontrast živopisnom uzorku.

Hlače Scotch & Soda, Europa 92, 559 kn

Tigar, kao jedan od omiljenih azijskih motiva, pronašao je svoj put do svakodnevnih odjevnih komada. U nešto neutralnijoj varijanti nosi se na majicama čiji će dizajn nadoknaditi nedostatak živopisnih uzoraka. No, kad su bomber jakne u pitanju, možete si dati oduška. Model poput ovog obožava žive boje i upečatljivost, stoga se ovim komadom slobodno možete poigrati.

Majica, Stradivarius, 119,90 kn

Jakna, Zara, 149,90 kn

Zaigrati se možete i s modnim dodacima poput torbica. One neka budu u kombinaciji osnove jarke boje i šarenih uzoraka. No, kada se odlučite za ovakvu statement torbicu, neka ostatak outfita bude nešto neutralniji kako bi torbica ostala u prvom planu jer ona naprosto zove na pokazivanje.

Torbica Kate Gray, Humanic, 399 kn

Kada je obuća u pitanju, birajte basic podlogu poput crne ili bijele. Neka uzorci govore sami za sebe. Crveno će cvijeće na cipelama biti pun pogodak. Bez obzira je li riječ o tenisicama ili sandalama, obuća upotpunjena motivom cvijeća izgledat će profinjeno i slagati se s ostalim šarenim odjevnim komadima.

Tenisice, Pull&Bear, 249,90 kn

Sandale Steve Madden, Transporter Footwear, 799 kn

https://www.instagram.com/p/BjpoR-yAkq7/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BlmAwaWj-MP/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/Bmom50oAYwL/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BlVx6cNlV7f/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/Bl-yWqgFQ4m/?taken-by=fashiioncarpet

https://www.instagram.com/p/BjkXZeYHRW3/?taken-by=margoandme

Foto: H&M, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Must have bijeli traper

Inspirirano suncem