Must have bijeli traper

Traper je neizostavan dio naših garderoba, jednako ga volimo na hlačama, jaknama i minicama. No u bijeloj varijanti dobiva posebnu nježnost koju ćete obožavati.

Bijela, mnogim damama omiljena ljetna nijansa, označava čistoću i nevinost. No osim svoje simbolike, odlična je i u odbijanju sunčevih zraka što ju čini idealnom za dnevne lookove u vrelim ljetnim danima.

Za poslovne prilike i one u kojima je prikladnije nositi decentniju odjeću, bijela će odlično izgledati na dugim hlačama. U trapez varijanti, bijele će traperice laskati damama s oblinama. Savršeno će pratiti liniju, a zbog svoga će kroja vizualno izdužiti noge.

Mango, 349,90 kn

Ova će nijansa, također, obilježiti i odlaske na plažu. U varijanti kratkih poderanih hlača izgledat će efektno uz crne kupaće kostime čime ćete postići odličan balans.

Replay, 670 kn

Ne zaboravite i na minice s tregerima. Osim što su praktične i na plažu se mogu nositi umjesto haljine, sve su češće viđene u ormarima trendseterica. Ovome komadu dodajte efektne srebrne natikače i majicu na bretelice i bit ćete spremne za opuštenu kavu s prijateljicama.

Stradivarius, 149,90 kn

Iako vani još uvijek vladaju vrućine, ne znači da vam dugi rukavi uskoro neće biti potrebni. Bijele jaknice bit će odličan izbor za nadolazeće prijelazno razdoblje. Preko dana ju efektno prebacite preko ramena jer će vam dobro doći za hladnijih večeri.

Pull&Bear, 149,90 kn

s.Oliver, 379 kn

 

https://www.instagram.com/p/BlyEyP7lzdn/?taken-by=gracyvillarreal

https://www.instagram.com/p/BlIlMFfhkrt/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/BmSvY_PDBM1/?taken-by=styleshiver

https://www.instagram.com/p/Bk3El2Zjn_2/?taken-by=styleshiver

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Lepršavi zavodnici

Neon

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići