Must have bijeli traper

Traper je neizostavan dio naših garderoba, jednako ga volimo na hlačama, jaknama i minicama. No u bijeloj varijanti dobiva posebnu nježnost koju ćete obožavati.

Bijela, mnogim damama omiljena ljetna nijansa, označava čistoću i nevinost. No osim svoje simbolike, odlična je i u odbijanju sunčevih zraka što ju čini idealnom za dnevne lookove u vrelim ljetnim danima.

Za poslovne prilike i one u kojima je prikladnije nositi decentniju odjeću, bijela će odlično izgledati na dugim hlačama. U trapez varijanti, bijele će traperice laskati damama s oblinama. Savršeno će pratiti liniju, a zbog svoga će kroja vizualno izdužiti noge.

Mango, 349,90 kn

Ova će nijansa, također, obilježiti i odlaske na plažu. U varijanti kratkih poderanih hlača izgledat će efektno uz crne kupaće kostime čime ćete postići odličan balans.

Replay, 670 kn

Ne zaboravite i na minice s tregerima. Osim što su praktične i na plažu se mogu nositi umjesto haljine, sve su češće viđene u ormarima trendseterica. Ovome komadu dodajte efektne srebrne natikače i majicu na bretelice i bit ćete spremne za opuštenu kavu s prijateljicama.

Stradivarius, 149,90 kn

Iako vani još uvijek vladaju vrućine, ne znači da vam dugi rukavi uskoro neće biti potrebni. Bijele jaknice bit će odličan izbor za nadolazeće prijelazno razdoblje. Preko dana ju efektno prebacite preko ramena jer će vam dobro doći za hladnijih večeri.

Pull&Bear, 149,90 kn

s.Oliver, 379 kn

 

https://www.instagram.com/p/BlyEyP7lzdn/?taken-by=gracyvillarreal

https://www.instagram.com/p/BlIlMFfhkrt/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/BmSvY_PDBM1/?taken-by=styleshiver

https://www.instagram.com/p/Bk3El2Zjn_2/?taken-by=styleshiver

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Lepršavi zavodnici

Neon