Inspirirano punkom

Nekada odvažan stil birane skupine, danas je obožavani mainstream

Dobro je poznato kako se i najbolji dizajneri često inspiriraju raznim supkulturama kako bi u svojim kolekcijama ponudili jedinstvene komade. A jedna od nama najdražih inspiracija dobivena je od eklektičnih punkera. Njihov zanimljiv stil, odvažno kombiniranje dodataka i vjernost specifičnim uzorcima i materijalima genijalan su izvor ideja za zanimljive outfite.

Svakodnevni punk

U casual dnevnim varijantama karirane skinny hlače apsolutni su must-have ovog stila. Uz njih kombinirajte basic majice s printom oznaka bendova. Ne zaboravite i na voljene Dr. Martens čizme u zanimljivoj nijansi te cool accessories sa statement lančanim detaljima. A za stylish prizvuk preko svega prebacite topli krzneni kaput u zagasito crvenoj boji.

Kaput, Mango, 699,90 kn; čizme Dr. Martens, ShoeBeDo, 1439 kn; remen Lazzarini, Humanic, 149 kn; majica, H&M, 69,90 kn; torbica, Aldo, 590 kn; hlače, C&A, 149,90 kn

Punk chic

Da ovaj stil može biti i elegantan, savršeno dokazuje trend kožnih haljina koje ove sezone dolaze u širokom spektru boja i u raznim krojevima. Crnu varijantu A kroja s puf rukavima uparite s gležnjačama na tanku potpeticu i kariranim kaputom kojim vlada kontrastna crvena boja. Naravno, i u ovoj su izvedbi neizostavni lančani detalji na torbici i nakitu.

Kaput Tommy Hilfiger, Peek & Cloppenburg, 2799 kn; gležnjače, Aldo, 1190 kn; naušnice, Argentum, 320 kn; haljina, Orsay, 319,90 kn; torbica, Zara, 199,90 kn

Poslovni punk

Kad su poslovne prilike u pitanju, za osnovu outfita odaberite tamnije karirane hlače slim kroja i kraćih nogavica. Uz njih uparite klasičnu široku bijelu košulju i uvijek elegantne crne salonke. Naglasak stavite na sako u jarkoj boji i statement detalje poput glomazne ogrlice i trendi torbice u kroko uzorku.

Sako, Mango, 349,90 kn; torba, Aldo, 380 kn; salonke, Aldo, 690 kn; ogrlica, Stradivarius, 69,90 kn; košulja, C&A, 99,90 kn; hlače, H&M, 149 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Desigual jakna za svaki karakter

Odvažna i poslovna

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići