Intenzivne boje za razbijanje monotonije

Kolorit je uvijek dobrodošao začin u dnevnim outfitima

Pred nama su sezone tamnih i neutralnih nijansi i stapanja s okolinom, bilo prirodnom bilo u masi ljudi koja modi pristupa poput nas. Iako je stapanje ponekad dobro i na neki način pruža osjećaj sigurnosti, maštovitost će biti ta zbog koje ćemo biti primijećeni i ostati upamćeni. Zato smo odlučile ne dopustiti si bijeg od ljetnog šarenila i prenijeti ga u hladne i tmurne dane koji tek slijede. Donosimo vam nekoliko vibrantnih prijedloga i pozivamo da nam se pridružite u razbijanju modne monotonije.

Žuta, vedra boja sunca perfektan je način podizanja raspoloženja kad nam je potreban dodatan poticaj za dan pred nama. Volimo ju na bluzama i majicama, ali i na bodycone haljinama koje ističu ženstvenost figure. A uz čizme do koljena i sako bit će i dobra opcija za odlazak na posao.

Orsay, 269,90 kn

Vatrene nijanse crvene uvijek su dobar odabir kad se želite posebno istaknuti i biti u centru pozornosti. Bez obzira na to nosite li ovu boju na haljini, hlačama ili dodacima, možete biti sigurne kako ćete tog dana zračiti posebnom energijom.

H&M, 149 kn

Boja ciklame možda je tipična za proljetne i ljetne komade, ali će u jesenskim kombinacijama dati poseban štih koji će istovremeno biti i razigran i stylish. Isto će vrijediti i za modre i ljubičaste tonove koji, iako tamni, nude vedrinu koja se genijalno spaja s crnim komadima i daje im decentnu živost.

C&A, 379 kn

Zara, 229,90 kn

New Yorker, 119 kn

Ipak, ako težite chic prizvuku, smaragdno zelena kao stvorena je za vas. Bez puno muke prilagođava se i dnevnim i večernjim kombinacijama i odiše luksuzom, neovisno o tome na kojem se komadu odjeće nalazila. Međutim, posebno osvaja na lepršavim haljinama kojih se nećemo odreći niti u hladnim mjesecima.

Mango, 449,90 kn

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Oversized blejzer – sve što vam treba za prijelazno razdoblje

Čarolija boja na usnama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići