Iskoristite sniženja za dobre modne investicije

Jakne i kaputi ključni su ulovi

Sezonska sniženja izvrsna su prilika za ulaganje u kvalitetne komade koji će nam godinama služiti. Zimi su to svakako jakne i kaputi koji su neizostavni dijelovi naših outfita, bez obzira na to koji je naš stil i za koju se prigodu odijevamo. Upravo iz tog razloga, najvažniji kriterij prilikom njihova odabira mora biti kvaliteta. Pod ovim pojmom primarno mislimo na toplinu i izdržljivost materijala, potom na praktične dijelove poput džepova i kapuljače. Tek nakon toga na red dolaze trendovi.

Kratke puffer jakne možda pripadaju vodećim trendovima, no njihova je moć puno veća. Idealne za sportske, ali i casual kombinacije, često su jedna od najtoplijih opcija. Neovisno o tome preferirate li više primjetne boje ili neutralne nijanse, ovu ćete jaknu sigurno nositi godinama i u svim ležernim prigodama. Osim toga, odaberete li dobar model, često vam ispod ove jakne neće trebati i po nekoliko slojeva odjeće da biste se ugrijali.

Jakna Review, Peek & Cloppenburg, prije 779 kn (103,39 €), sada 449 kn (59,59 €)

Jakna Zara, prije 549,90 kn (72,98 €), sada 299,90 kn (39,80 €)

Dugi puffer modeli, pak, savršen su balans između kratke varijante i kaputa. Zato će biti izvrstan odabir za sve one koji prije svega cijene udobnost i toplinu, ali i dalje žele postići elegantan dojam. Vaš će odabir, naravno, ovisiti o stilu koji preferirate. Ciljate li više na pomalo trendi efekt, pravi odabir za vas bit će oversized kroj koji će se odlično spajati s glomaznim čizmama što i dalje vladaju street styleom. Težite li, pak, više chic modelima, odaberite klasičan kroj u crnoj ili bijeloj nijansi. Njih ćete jednostavno spajati sa svime – od trenirki do hlača od odijela.

Jakna, Tom Tailor, prije 1349,99 kn (179,17 €), sada 944,49 kn (125,42 €)

Jakna Hugo Boss, Peek & Cloppenburg, prije 2999 kn (398,04 €), sada 2199 kn (291,86 €)

Pripadate li skupini koja prije svega teži sofisticiranom prizvuku i nikamo ne ide ako nije od glave do pete sređena, vaš odabir definitivno će biti kaputi. Posebice oni krzneni koji, u neutralnom izdanju, daju nevjerojatnu eleganciju outfitu. Najbolja opcija bit će uvijek chic crna varijanta koju ćete s lakoćom spajati s baš svakom bazom outfita. Težite li ipak trendi pomaku na ovom klasičnom modelu, ciljajte na primjetnu nijansu. Crvena opcija bit će idealna jer će zbog svoje klasičnosti svoje mjesto sigurno pronaći i u zimama koje tek dolaze.

Kaput Mango, prije 999,90 kn (132,71 €), sada 599,90 kn (79,62 €)

Kaput C&A, prije 678,01 kn (89,99 €), sada 527,34 kn (69,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Što odjenuti za doček Nove godine?

Modeli stvoreni za plesanje do jutra

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići