Što odjenuti za doček Nove godine?

Pamela Smoljanić donosi top prijedloge

Nova godina samo što nije stigla! Jeste li odabrali idealnu kombinaciju u kojoj ćete plesati, pjevati i tako dočekati 2023. godinu? Ostalo je još malo vremena za kreiranje savršenog New Year’s eve looka, pa vam Pamela Smoljanić donosi nekoliko ideja kako se odjenuti ovu večer, ovisno o tipu dočeka.

Kod kuće

Čak iako se odlučite za doček kod kuće, to ne znači da se ne možete srediti. Kako bi udoban kućni outfit začinili s malo novogodišnjeg štiha, svojoj kombinaciji možete dodati nekakav šljokičasti detalj poput obruča za kosu, detalja u kosi ili crvenog ruža. I, naravno, bez obzira na kućnu atmosferu, ne zaboravite na detalj za koji kažu da je glavni srećonoša u novoj godini – crveno rublje!

Ruž Milani, dm, 109,90 kn (14,59 €)

Obruč, H&M, 97,95 kn (13 €)

Kapa, H&M, 293,85 kn (39 €)

Grudnjak, Yamamay, 150,69 kn (20 €); gaćice, Yamamay, 75,35 kn (10 €)

Na otvorenome

Ako se odlučite na doček na otvorenome, bitno je pripaziti na slojevito odijevanje. Jednostavna vunena haljina, dokoljenice, čizme i mekana bundica možda na prvu ne zvuče kao savršeni novogodišnji outfit, ali za dobru zabavu najbitnije je da vam je toplo. Uz nekoliko ključnih detalja, poput šljokičaste kapice, sjajne torbice i crvenog ruža, možete zablistati punim sjajem dok vam je toplo.

Haljina, Stradivarius, 271,15 kn (35,99 €)

Kapa, Zara, 135,25 kn (17,95 €)

Torba, Zara, 195,50 kn (25,95 €)

Torba, Zara, 376,35 kn (49,95 €)

Čizme, Zara, 1876,10 kn (249 €)

U izlasku

Ako ste se odlučili za doček u klubu ili restoranu, izbora odjevnih komada vam ne nedostaje. Budući da ne morate brinuti o hladnoći, moj je prijedlog mini haljina ili zanimljivo odijelo i, naravno, cipele s visokim potpeticama. Ne smijemo zaboraviti ni nakit. Novogodišnja večer dopušta šljokice u svim varijantama, a moj su favorit oduvijek bile velike naušnice. Mislim da podignu i najjednostavniji outfit.

Sako, Zara, 527,05 kn (69,95 €); hlače, Zara, 301 kn (39,95 €)

Haljina, Zara, 602,35 kn (79,95 €)

Haljina, Zara, 753,05 kn (99,95 €)

Sako, Bershka, 376,65 kn (49,99 €)

Haljina, Massimo Dutti, 941,85 kn (125 €)

Naušnice, H&M, 135,55 kn (17,99 €)

 

Foto: Pamela Smoljanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Shearling jakne vladaju i ove sezone

Let it sparkle!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići