Isplativ shopping za njega

Na sniženju su i itekako dobri muški artikli koje ćete moći nositi više sezona

I zato svakako posjetite City Center one gdje vas očekuju bezvremenski modeli poput kaputa, šešira, gležnjača. Prema našem izboru, tu je sedam „veličanstvenih“ u koje se itekako isplati uložiti, osobito sada.

Kaput u neutralnoj nijansi uvijek je dobar izbor, a ovaj nešto kraćeg kroja ima i zanimljivu prošivenu “podjaknu” sa zatvaračem. Osim uz elegantne komade, moći ćete ga bez problema isfurati i u ležernijoj, sportskoj varijanti.

Kaput, Tom Tailor, Peek&Cloppenburg, prije 1249 kn, sada 749,99 kn

Cool majica nosi odličan print s ispucanim efektom. Ovakav upečatljiv komad svaku će kombinaciju podići na jednu višu razinu.

Majica, New Yorker, prije 119 kn, sada 79,90 kn

Jedan od vječnih komada su i kožne gležnjače jednostavnog, a opet neodoljivog dizajna. Svakako će vam dobro doći ove, ali i narednih sezona.

Gležnjače Rowland Brothers, Humanic, prije 1099 kn, sada 449 kn

Dodatak koji se u modu vratio na velika vrata je šešir, koji podjednako rado nose žene i muškarci. Pa ako ga još uvijek nemate, sada obavezno nabavite jedan u svom stilu.

Šešir, Mango, prije 199,90 kn, sada, 99,90 kn

Elegantne sive hlače na crtu komad su koji će vam uvijek dobro doći, a možete ih kombinirati na zaista bezbroj načina – uz cool veste, tenisice, prsluke ili pak majice s printom.

Hlače, H&M, prije 199 kn, sada, 100 kn

Prošlu godinu obilježili su ruksaci bez kojih više ne možemo. Pametan izbor svakako je i jedan dobar ruksak koji će vjerno pratiti vaše trendi lookove.

Ruksak, Aldo, prije 499 kn, sada 249,50 kn

Nešto krupniji plet i zanimljive šare dio su ovog atraktivnog džempera pa ako želite nešto posebno i decentno, on je pravi izbor za vas.

Džemper, Zara, prije 279,90 kn, sada, 199,90 kn

Popuste koji vas očekuju u omiljenom shopping centru možete pronaći na linkovima: City Center one East, City Center one West, City Center Split.

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Suvremene forme

Vrijeme je za shopping!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići