Ispod odjeće

Donje rublje vrlo je važan segment odijevanja jer može itekako utjecati na vanjsku formu outfita

I zato će vam pravilno odabrani komadi prikriti eventualne nedostatke i naglasiti ono najbolje na vama. Odabrali smo nekoliko komada koji će vam itekako pomoći da u omiljenoj haljini izgledate odlično!

Takozvana donja ili stezna haljina naglasit će vašu liniju koju će doslovno utegnuti, dok će grudnjak balconette kroja podići vaše grudi. Načinjena bez šavova, neće se ocrtavati ispod odjeće.

Stezna haljina, H&M, 269 kn

Na sličan način izrađen je i ovaj bodi, no on nema grudnjak pa ukoliko želite istaknuti grudi, možete ga odjenuti ispod bodija.

Bodi, Tezenis, 79,90 kn

Za veće grudi idealno je rublje koje će im dati dobru potporu, poput ovog grudnjaka u crnoj nijansi ukrašenog čipkom, koji dolazi u kombinaciji s efektnim gaćicama.

Grudnjak, Lisca, 389 kn

Gaćice, Lisca, 199 kn

Jedna od najugodnijih tkanina na koži zasigurno je svila pa ne možete pogriješiti ukoliko ispod bluze ili sakoa odjenete svilenu potkošulju.

Potkošulja, Intimissimi, 299 kn

Stezne gaćice u boji kože koje će podići stražnjicu i stisnuti trbuh odličan su izbor, naočito ispod odjeće podatnih tkanina pod kojima se lako naziru nepravilnosti.

Gaćice, C&A, 79,90 kn

Još jedan odličan komplet donjeg rublja načinjen je također u boji kože i ima grudnjak koji je odlična potpora za veće grudi te visoke gaćice koje će stegnuti trbuh i naglasiti struk.

Grudnjak, Yamamay, 279 kn

Gaćice, Yamamay, 199 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Rajski vrt

Voćni uzorak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići