Isprepleteni modeli

Modne influencerice nisu se ni ovog ljeta odrekle omiljenog modnog dodatka – cekera, odnosno torbica ispletenih od pruća, ratana ili pak slame

Jedva su dočekale tople dane da ih opet isfuraju uz svoje atraktivne kombinacije, pa Instagram vrvi od ovih zanimljivih komada, koji su popularniji no ikad prije. Polukružni ceker s tvrdim ručkama podstavljen je tkaninom u istoj bež nijansi, a osim za plažu, možete ga nositi uz urbane kombinacije od lana, lagane jakne i hlače visokog struka.

Springfield, 259 kn

Torbica od pruća i kože koja imitira kovčeg u mini obliku odlično će se uklopiti uz stroge outfite te kožne sandale na remenčiće.

Mass, 259 kn

U fokusu su i dalje okrugli modeli od ratana čija je unutrašnjost obložena pamučnom tkaninom, a možete ih nositi u ruci ili preko tijela i to u spoju s lepršavim krojevima i šeširima.

Catwalk, Deichmann, 149 kn

Ovaj chic model najbolje će pristajati uz moderne lookove u formi traperica, kožnih sandala i primjerice okruglih sunčanih naočala.

CCC, 229 kn

Valjkasta forma torbe sastoji se od više elemenata, kože, tkanine, pruća, ali i šarmantnih resica u obliku ukrasnih kićenki. Najbolje će doći do izražaja uz romantične outfite.

Aldo, 399 kn

Supermoderna mreža u kombinaciji sa slamom rezultirala je statement komadom – torbicom koja sadrži i okrugle drvene ručke i kožni remen. Pravi modni partner bit će joj lanena haljina boje pijeska, a struk naglasite smeđim remenom.

Mango, 249,90 kn

Instagram, @micahgianneli

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @fashiioncarpet

Instagram, @styleheroine

Instagram, @harperandharley

Instagram, @margoandme

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Stilski izbor

Plisirano molim!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići