Stilski izbor

Atraktivna žuta nijansa svaki će styling staviti u ekstra fokus

Ova boja sunca, koja simbolizira optimizam i energiju, osvježit će vaše kombinacije, naročito u formi modnih dodataka, a ne možete pogriješiti ni ukoliko, primjerice, odaberete žuti badić. Minimalistička haljina s naglašenim dekolteom upotpunjena je bijelim bretelicama, a odlično će funkcionirati u spoju s bijelim elementima, poput remena ili sandala.

Haljina, Zara, 179,90 kn

Torbica čija tekstura nosi kroko print ima upečatljive srebrne detalje u formi kopče i dugačkog remena. Osim u dnevnim casual varijantama, možete je isfurati za večernji izlazak uz primjerice malu crnu haljinu, koju će u trenu osvježiti.

Torbica, Carpisa, 199 kn

Kakav kupaći kostim odabrati? Žuti, jednodijelni i to visoko rezani, jer će vizualno izduljiti noge.

Kupaći kostim, H&M, 69,90 kn

Odličan odabir je i pletena majica strukirane forme i šarmantnih volan rukava. Nosite je uz omiljene traperice ili vruće hlačice i špagerice na platformu.

Majica, C&A, 129,90 kn

Stylish model obuće svakako su natikače s kitten potpeticom, praktične i udobne za brojne ljetne outfite.

Natikače, Nine West, 579 kn

Za damski štih tu je neodoljiva torbica s kratkom ručkom i kroko teksturom. Najbolje će se uklopiti uz elegantne poslovne kombinacije, ali i haljine pročišćenih linija.

Torba, Mass, 339 kn

Instagram, @thefashionguitar

Instagram, @oliviapalermo

Instagram, @somethingnavy

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Na preklop

Veličanstveni crveni modeli

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići