Iz morskih dubina

Školjkice kao modni detalj logično su se nametnule kao ultimativni ljetni hit

I popularnije su no ikad prije! Mogu se pronaći u formi originalnog nakita, kao ukras na torbicama, ali i neodoljivim ljetnim sandalama. Zanimljiva ogrlica s karakterističnim morskim motivima osvaja na prvu, a sastoji se od jednostavnog zlatnog lančića upotpunjenog školjkicama, pužićima, morskim zvjezdicama i to u kombinaciji improviziranih,zlatnih i onih autentičnih. Nosite je uz minimalističke, jednobojne komade kako bi što više došla do izražaja.

H&M, 99,90 kn

Sandale zmijskog uzorka ove su sezone dobile i popularne ukrase u varijanti malenih školjkica. Iako naizgled nespojiva, ova zanimljiva kombinacija u cjelini izgleda izrazito fashion. A posebno će dobro pristajati uz lanene komade poput lepršavih haljina ili bijelih hlača.

Mango, 129,90 kn

Naušnice su i dalje nakit broj jedan pa tako ovaj trend nije zaobišao ni njih i to u obliku ringova u potpunosti ukrašenih malenim bijelim školjkama.

Stradivarius, 69,90 kn

Boho stil bit će potpun ako mu pridružite ovu torbicu načinjenu od jute, perlica i, naravno, školjaka, dok joj poseban šarm daje kombinacija metalnog lanca i kićenki od špage.

Zara, 179,90 kn

Ogrlica od dva niza, osim sa zadanim elementima, upotpunjena je i zlatnim detaljima. Nosite je u ležernim kombinacijama uz široke tunike i vruće hlačice ili ženstvenim uz jednostavne, slip haljine.

Parfois, 150 kn

View this post on Instagram

???????✝️❣️???❤️✨???

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Odijelo za radno ljeto

Modni dvoboj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići