Modni dvoboj

Kupaći kostimi nikad nisu bili raznovrsniji, a što je ponuda veća, to je teže odabrati onaj pravi

Najprije je važno odlučiti koju formu želite – jednodijelnu ili dvodijelnu. Neke žene, pak, kombiniraju obje, ovisno o situaciji. Ako volite aktivni odmor, odnosno, ako puno trčite, plivate, skijate na vodi i igrate picigin, birajte jednodijelne badiće koji će vam osigurati bezbrižno uživanje u aktivnostima jer se nećete morati brinuti o tome hoće li vam s tijela skliznuti donji ili gornji dio kupaćeg kostima. No, ako vam je važno dobiti boju i imati što manje krpica na sebi, za vas će najbolji odabir biti dvodijelna varijanta.

Ženstvene forme obiju varijanti uključuju bijeli kostim na vezanje, koji će najbolje pristajati ženama preplanule puti, te upečatljivi crveni bikini za sportski građeno tijelo.

Bijeli kupaći kostim, Tezenis, 199 kn; crveni bikini, Calvin Klein, Peek&Cloppenburg, gornji dio 329,95 kn; donji dio 279,95 kn

Za senzualne obline tu su badić u crnoj nijansi koji naglašava struk i grudi te dvodijelni plavi badić u kojem zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Crni kupaći kostim, Yamamay, 449 kn; plavi dvodijelni, Palmers, gornji dio 379 kn; donji dio 227 kn

Još jedan zanimljiv par čine prugasti jednodijelni kostim koji se veže oko vrata i upečatljiv žuti model visokih gaćica i grudnjaka koji će naglasiti grudi.

Jednodijelni kupaći kostim, Palmers, 685 kn; žuti dvodijelni, Calzedonia, gornji dio 235 kn; donji dio 155 kn

Neodoljiv bijeli model ima grudnjak koji se može nositi i kao top, odnosno, bez naramenica i klasičnih gaćica, dok je crveni badić namijenjen svim onim ženama koje vole biti u središtu pozornosti, a to im garantira ova nijansa.

Bijeli kupaći kostim, Palmers, gornji dio 455 kn; donji dio 265 kn; crveni jednodijelni, Palmers, 760 kn

Zanimljiva asimetrična forma idealna je za mlade djevojke koje vole inovativne modele, dok je crni kostim prikladan za klasičarke koje se vole poigrati s trendi elementima poput karika koje upotpunjuju ovaj model.

Plavi kupaći kostim, Yamamay, 379 kn; crni dvodijelni, Palmers, gornji dio 341 kn; donji dio 265 kn

Odličnu potporu pružit će vam čvrsti oker kupaći kostim jer će nježno oblikovati vašu figuru, dok će minijaturna bikini verzija sa sitnom mrežastom teksturom osigurati zavodljiv izgled i puno prostora za tamnjenje.

Žuti kupaći kostim, Yamamay, 379 kn; plavi bikini, Yamamay, gornji dio 199 kn; donji dio 129 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Kratko i slatko

Posute cvijećem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići