Izlet u šarenilo

Pop Illusion naziv je najnovije Yves Saint Laurent makeup kolekcije. Ovaj izlet u šarenilo možda je najhrabrija kolekcija boja dosad i zato se dobro pripremite za pop-art prožet blistavom svjetlošću i iluzijama

Ambasadorica YSL Beautéa, glazbenica Staz Lindes u novoj je kampanji izgubljena u nepoznatom, dok je transcendentalna svjetlost poziva na eksperimentalno putovanje u nepoznato. Njezin gotovo futuristički makeup u kampanji je ovjekovječio fotograf Craig McDean.

Posebno izdanje YSL Couture Palette Collector sadrži kontrastne nijanse, koje se pak suprotstavljaju ili nadopunjuju, ovisno kako ih kombinirate. Nijansa žutog zlata postaje highlighter, dok svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja.

Paleta sjenila YSL Couture Palette Collector, Müller, 508,90 kn

 

Linija hidratantnih ruževa za usne Rouge Volupté Shine obogaćena je s dvije izrazito nosive nijanse – koraljne i nijanse maline. U novoj se kolekciji nalazi i tuš za oči Couture eyeliner, No 9 or Radical, koji svojom iznimnom preciznošću osigurava profesionalan finiš. Za spektakularan sjaj nanesite malu količinu tuša u unutarnje kutove očiju.

Ruževi za usne YSL Rouge Volupté Shine, Müller, 266,90 kn

 

Tuš za oči YSL Couture eyeliner No 9 or Radical, Müller, 259,90 kn

Posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila Full Metal Shadow dolaze u zlatnoj nijansi sa šljokicama, narančastoj te psihodeličnoj plavoj, koja s prvom čini savršen kontrast. Najbolje od svega je što se ova sjenila lako nanose. Psihodelični look cijele kolekcije odlično nadopunjuju i dvije nove nijanse lakova za nokte La Laque Couture.

Sjenila za oči YSL Full Metal Shadow, Müller, 235,90 kn

 

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Novi muški miris

Baršunasti trag novih ruževa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići