YSL

Izlet u šarenilo

Pop Illusion naziv je najnovije Yves Saint Laurent makeup kolekcije. Ovaj izlet u šarenilo možda je najhrabrija kolekcija boja dosad i zato se dobro pripremite za pop-art prožet blistavom svjetlošću i iluzijama

Ambasadorica YSL Beautéa, glazbenica Staz Lindes u novoj je kampanji izgubljena u nepoznatom, dok je transcendentalna svjetlost poziva na eksperimentalno putovanje u nepoznato. Njezin gotovo futuristički makeup u kampanji je ovjekovječio fotograf Craig McDean.

Posebno izdanje YSL Couture Palette Collector sadrži kontrastne nijanse, koje se pak suprotstavljaju ili nadopunjuju, ovisno kako ih kombinirate. Nijansa žutog zlata postaje highlighter, dok svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja.

Paleta sjenila YSL Couture Palette Collector, Müller, 508,90 kn

 

Linija hidratantnih ruževa za usne Rouge Volupté Shine obogaćena je s dvije izrazito nosive nijanse – koraljne i nijanse maline. U novoj se kolekciji nalazi i tuš za oči Couture eyeliner, No 9 or Radical, koji svojom iznimnom preciznošću osigurava profesionalan finiš. Za spektakularan sjaj nanesite malu količinu tuša u unutarnje kutove očiju.

Ruževi za usne YSL Rouge Volupté Shine, Müller, 266,90 kn

 

Tuš za oči YSL Couture eyeliner No 9 or Radical, Müller, 259,90 kn

Posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila Full Metal Shadow dolaze u zlatnoj nijansi sa šljokicama, narančastoj te psihodeličnoj plavoj, koja s prvom čini savršen kontrast. Najbolje od svega je što se ova sjenila lako nanose. Psihodelični look cijele kolekcije odlično nadopunjuju i dvije nove nijanse lakova za nokte La Laque Couture.

Sjenila za oči YSL Full Metal Shadow, Müller, 235,90 kn

 

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Novi muški miris

Neodoljiv, a opet jednostavan...

Baršunasti trag novih ruževa

Neodoljivi i postojani ruževi za usne san su svake žene...