Novi muški miris

Neodoljiv, a opet jednostavan, baš kao što mu je i sam naziv, parfem Y namijenjen je generaciji muškaraca koje vodi strast dok hrabro pronalaze svoj put

Njegovo ime Y zapravo je igra riječima. Naime, slovo Y se na engleskom jeziku izgovara isto kao i why, odnosno zašto. A odgovor je – “Uz Y sve je moguće! Zašto bih kročio utabanim stazama ako mogu slijediti svoj put? Zašto bih imao snove ako ih ne mogu ostvariti? Pitati se zašto nije slabost, nego snaga. ‘Zašto’ može srušiti zidove i izgraditi nove svjetove. Što se češće pitam zašto, imam više hrabrosti postati ono što uistinu jesam. Y je početak i kraj.“

Flatlay – Boris Štok

Ovaj novi YSL miris prožet kontrastima sastoji se od svježih gornjih nota, dok su bazne, baš kao i samo srce parfema snažne i senzualne. Posvećen je osnivaču branda Yvesu Saint Laurentu, poznatom po odvažnoj i kreativnoj viziji, i simbolizira inovativan duh mladosti. Iako iskazuje poštovanje tradiciji, Y utjelovljuje novu viziju YSL muškaraca, onog koji zagovara kreativnost te prihvaća različitosti.

Yves Saint Laurent Y, Douglas, 60 ml 525 kn; 100 ml 725 kn

Upravo takvi su i trojica novih ambasadora mirisa, koji tvore Y tim te s dozom elegancije utjelovljuju nesputan duh ovog mirisa. Loyle Carner, reper iz južnog Londona, Alexandre Robicquet, poduzetnik i znanstveni istraživač umjetne inteligencije iz Pariza te David Alexander Flinn, kipar, filmaš i model iz New Yorka čine Y tim.

Flatlay – Matko Hud

U domaćoj verziji oni su Goran Jović, profesor tjelesne i zdravstvene kulture, fotograf i istraživač iz Imotskog, Boris Štok, autor, pjevač, tekstopisac i diplomirani ekonomist iz Rijeke i Matko Hud, arhitekt i poduzetnik iz Zagreba. Tako je Yves Saint Laurent u suradnji s fashion.hr portalom predstavio lokalnu kampanju s Goranom, Borisom i Matkom u glavnim ulogama. Upoznajte ove kreativne muškarce koje vodi strast i ljubav za onime što rade, što se ogleda i u kvaliteti njihovog rada.

Flatlay – Goran Jović

Goran se fotografijom profesionalno bavi od 2009. godine. Početkom 2011. godine pridružio se volonterskoj humanitarnoj misiji udruge ‘Kolajna ljubavi’ za pomoć siromašnima u plemenima Nacionalnog parka Ngorongoro u Tanzaniji. Uslijedile su foto-reportaže iz Etiopije, Indonezije, Namibije, Kube te Latinske Amerike – od Meksika sve do Nikaragve. Dobitnik je brojnih prestižnih internacionalnih nagrada za fotografiju.

Goran Jović – profesor tjelesne i zdravstvene kulture, fotograf i istraživač

Boris je bio suosnivač i dugogodišnji član grupe Quasarr kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal. Njihova pjesma ‘Ljubav’, u kojoj gostuje Josipa Lisac, dobila je nagradu Porin 2014. za najbolju vokalnu suradnju. Surađivao je s brojnim glazbenicima kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe. Od 2017. Boris započinje samostalnu karijeru, a ove je godine bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji ‘Najbolji novi izvođač’. Nedavno je predstavio i svoj novi uradak – pjesmu ‘Baby Baby’, čiji je spot sniman kao dio live sessiona na pozornici Hrvatskog kulturnog doma u Rijeci.

Boris Štok – autor, pjevač, tekstopisac i diplomirani ekonomist

Nakon studija arhitekture, Matko je krenuo u poduzetničke vode te je postao suosnivač tvrtke Bonamie u Londonu. Ova online modna destinacija za djevojke trenutno ima 30 000 pratitelja od čega je većina na Instagramu. Matko je pravi predstavnik millennials generacije, a prije godinu dana započeo je svoj fashion/lifestyle Instagram profil. Brojka od skoro 40 000 pratitelja ukazuje da je njegov stil odlično prihvaćen što dokazuje i suradnja s brojnim respektabilnim brandovima.

Matko Hud – arhitekt i poduzetnik

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Njegov 'it' look

Nove mirisne kreacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići