Izvrsne priče

Uzbudljive priče koje nećete ispuštati iz ruku

Rijetko je koja samostalna aktivnost zimi ugodnija od čitanja dobre knjige. Ako k tome knjiga sadrži uzbudljivu priču, gotovo je sigurno da ćete izgubiti koji sat sna, ali nećete zažaliti. Nedavno je objavljeno nekoliko romana i jedna zbirka priča koji zaslužuju vašu pozornost.

Angelin prah – Frank McCourt

Frank McCourt, autor ove kultne autobiografije koja je osvojila Pulitzerovu nagradu, uspio je postići ono što tek rijetkima uspije. U tmurnu i tešku temu borbe za dostojan život siromašnih irskih imigranata s lakoćom je unio dašak vedrine i crnog humora.

Cijela je priča ispričana u prvom licu iz perspektive nestašnog dječaka Franka, sina Angele i Malachyja, koji na početku priče ima četiri godine, da bi na kraju dosegao punoljetnost. Tajna uspjeha ovog naslova je u tome što pokazuje kako je stvarnost doista čudnija od svake mašte. Hoću knjigu, 99 kn

Što smo izgubili u vatri – Mariane Enríquez

Zbirka nevjerojatno zanimljivih priča argentinske autorice. Jednoga dječaka pronaći će mrtva negdje na ulicama Buenos Airesa, i to neće biti prvi slučaj nasilne smrti djece u posljednje vrijeme.

Dvije prijateljice kradom će ući u stari hotel u provinciji i napraviti kobnu pogrešku. Bivša će socijalna radnica otkriti da njezin novi susjed krije više od zaraslog vrta kad među grmljem ugleda lanac privezan za dječje stopalo. U pričama Mariane Enríquez horor suptilno kaplje u svakodnevne događaje. Hoću knjigu, 139 kn

Baš kao sirena – Allie Larkin

Divan duhoviti roman koji će vam zagrijati srce. Katie Ellis odrekla se svega nakon razvoda, samo kako bi zadržala Barka, svog plašljivog i vjernog psa iz utočišta. Ne znajući kako da započne novi život, zajedno s Barkom vraća se na Floridu, u grad u kojemu je odrasla sa svojom bakom Nan.

U svojoj mladosti Nan je bila plivačica i plesačica odjevena poput sirene s grupom svojih starih prijateljica. S mnogima od njih Nan je izgubila kontakt, no Katie će joj pomoći da ih pronađe. Tisak media, 39,90 kn

Kad bih ti barem mogla reći – Hannah Beckerman

Audreyna se obitelj raspala. Njezine dvije odrasle kćeri, Jess i Lily, otuđene su, a dvije unuke tinejdžerice nikada se nisu smjele upoznati. Tajna stara trideset godina razorila je obitelj, ali postala je i jedino što ih povezuje.

Kako tenzije u obitelji rastu, nemogući izbor koji je netko od članova donio prije toliko mnogo godina uskoro će isplivati na površinu. Nakon desetljeća tajni i tišine, kako bi jedna slomljena obitelj mogla pronaći put natrag, put koji ih spaja? Hoću knjigu, 129 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Dobrih knjiga nikad dosta

Obožavani gadgeti od kojih se ne odvajamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići