Jakne koje vladaju

Savršena jakna mora zadovoljiti mnoštvo kriterija...

Nismo se ni okrenuli, a već je došlo vrijeme za jakne. Htjeli mi to prihvatiti ili ne, temperature zahtijevaju slojevito odijevanje koje će pružiti toplinu. Ali to nipošto ne znači da zanemarujemo trendove i svoj osobni stil. Dapače, idealna jakna zadovoljava sve ove kriterije i savršeno se spaja s ostatkom odjevnih komada.

Voljena traper jakna izvrstan je komad za prijelazno razdoblje, ali i iznad deblje veste i pulovera. Iako je primarno namijenjena casual kombinacijama, izvrsno će se spojiti i s nešto elegantnijim varijantama koje uključuju široke hlače visoka struka, pogotovo kad dolazi u formi kaputića s remenom stegnutim u struku.

Mango, 499,90 kn

Bomber model stvoren je za vječne coolerice koje traže jedinstvene komade u kojima će se isticati. One će posebno cijeniti i modele s dva lica koji će se jednostavno transformirati za svaku prigodu. Za eklektičan street style odabrat će crnu bazu sa zanimljivim aplikacijama i printovima, a za basic potrebe okrenut će ju na plain stranu koja će se uklopiti s ostatkom outfita.

Diesel, Fashion&Friends, 2590 kn

Pustolovke koje obožavaju provoditi vrijeme u prirodi uvijek su u potrazi za stylish jaknom koja će odgovarati njihovim potrebama. Tu na scenu stupa dugačka prošivena jakna u formi kaputa u kojoj će im uvijek biti toplo. A uz basic traperice, dolčevitu i glomazne čizme na vezanje ovu će jaknu lako isfurati i u gradski đir.

H&M, 450 kn

Chic trendseterice na svoje dolaze s balonerom od umjetne kože. Ovaj komad nije namijenjen isključivo kišnim danima rane jeseni. Dapače, iznad debelog pletiva može poslužiti i kao kaput. Izvrsno se spaja s opuštenim outfitima koji se baziraju oko hlača, ali i s elegantnim haljinama i omiljenim salonkama.

Orsay, 599,90 kn

Naravno, i ove sezone parke su nezaobilazan model jakne. Obožavamo njihov zanimljiv kroj i toplinu koju nam pružaju. A svakodnevne kombinacije za prigode koje ne zahtijevaju poseban dress code apsolutno su nezamislive bez ovog komada. Srećom, dolaze u raznim nijansama pa će svatko sigurno pronaći svog favorita.

H&M, 299 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Desigual jakna za svaki karakter

Eklektična inspiracija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići