Jakne za klince i klinceze

Zima je pred vratima i vrijeme je da i naši najmlađi zablistaju u toplim jaknicama

Stylish curice obožavaju trendi jaknice koje podsjećaju na mamine. Zato će za sebe izabrati preslatki kaputić s krznenim detaljima, koji ne samo da će ih grijati nego će ga ponosno pokazivati gdje god pošle.

Mango, 349,90 kn

Naravno, i ona uživa u nježnim trendi bojama na dugačkim jaknama, a pogotovo voli modele s velikim džepovima u koje uvijek može pospremiti svoju omiljenu igračku dok je mama ne gleda.

Zara, 299,90 kn

I djevojčice vole nesputanost jakni kraćih forma. Posebno kad je igra u dvorištu u pitanju. Za takve će prilike odabrati puf model s kapuljačom koji joj neće smetati dok uživa na penjalicama.

United Colors of Benetton, 399 kn

A kad temperature padnu oko nule i vani zabijeli snijeg, prednost će dati dužoj jakni s krznenom kapuljačom.

C&A, 199,90 kn

Mali frajeri gotovo uvijek kopiraju tate i za sebe biraju tamne modele, pa će za njih pun pogodak biti crna prošivena jakna s kapuljačom.

Zara, 199,90 kn

A za posebniju prigodu, kad se treba dotjerati, njihov će izbor biti kaput u stilu parke u tamnozelenoj nijansi.

Mango, 349,90 kn

Ali neka vas ne zavara njihovo kopiranje tate, i oni voli trendove i jarke nijanse. Puf jakna intenzivno crvene boje izmamit će osmijeh na njihovo lice i grijati ih gdje kod pošli.

United Colors of Benetton, 479 kn

Iako to često ne želi priznati, i vaš se mali cooler voli isticati u društvu. A u jakni neon boje sigurno će biti primijećen.

C&A, 299,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Knjige za čitanje ispod dekice

U fokusu je kardigan

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići