Jedine torbe koje želimo nositi do jeseni

U njih stane sve za cijeli dan na plaži

Ljeto je nezamislivo bez barem jednog izleta na plažu, a odlazak na plažu zahtijeva mnoštvo stvari. Ručnici, rezervni kupaći kostimi, šešir, sunčane naočale, krema sa zaštitnim faktorom, preparati za ubrzano tamnjenje i voda samo su dio onoga što nam je potrebno za ugodan i siguran boravak na plaži. Ljeto možda jest na izmaku, ali mi donosimo presjek ključnih modela torbi koje ćete moći nositi i u gradskim lookovima.

Torbe za plažu prije svega moraju biti dovoljno velike da u njih može stati sve što smo naumili nositi, ali jednako je važna i njihova kvaliteta te izdržljivost. Zato kupnji torbe za plažu, baš kao i klasičnih svakodnevnih torbi, treba pristupiti kao ozbiljnoj investiciji te voditi računa o materijalima i načinu izrade da bi vas što duže služila. Uz to, ništa manje bitne stavke nisu i boje i dizajn. Iako je riječ o modnom dodatku koji ćete nositi samo nekoliko mjeseci godišnje, ne znači kako se on ne bi trebao dobro uklapati u vaš stil te biti trendi. A univerzalan ljetni trend, neovisno o godini, definitivno je boho stil u koji se najbolje uklapaju pletene torbe neutralnog kolorita. Stoga, ako ste ljubiteljica klasičnih odjevnih kombinacija, svakako razmislite o crnoj ili off white varijanti kojima ćete se sigurno vraćati godinama. U slučaju da ljeti ipak volite svojim klasičnim outfitima dodati dašak boje, nježni pastelni tonovi bit će idealna opcija za vas.

Mango, 45,99 € (346,51 kn)

H&M, 30,99 € (233,49 kn)

DeeZee, CCC, 24,99 € (188,29 kn)

Bazične torbe bit će izvrstan ulog jer će se upravo zbog svoje jednostavnosti vješto uklapati u svaku promjenu vašeg stila, bez obzira na to koliko je ta promjena velika. No, težite li modnoj igri i ljeto doživljavate kao sezonu maštovitih outfita, boje i uzorci bit će kao stvoreni za vaše kombinacije za plažu. Neovisno o tome je li riječ o pamučnoj, kukičanoj ili pletenoj torbi, uzorak prugica raznih dimenzija na svakom će materijalu i dizajnu izgledati jednako poželjno. Kako su pruge jedan od univerzalnih ljetnih uzoraka koji su uvijek prisutni u modi, s ovim ćete odabirom moći biti sigurni da će se jednako dobro nositi i u budućnosti, bez obzira na to o kojoj kombinaciji boja je riječ. No, ove sezone najupečatljiviji bit će spoj plave i ružičaste ili magenta boje koje su jedan od vodećih hitova. Preferirate li eklektične modne dodatke, apstraktni uzorak cvijeća i lišća u kombinaciji neočekivanih boja bit će pun pogodak za primjetne ljetne lookove.

Calzedonia, 26,50 € (199,66 kn)

United Colors of Benetton, 50,30 € (378,99 kn)

Zara, 29,95 € (225,66 kn)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Moćna kobaltno plava

Top 3 festivalske kombinacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići