Jedini komad koji trebate za izazovan izgled

Ove jeseni naglasite figuru

Trendovima i dalje prevladavaju oversized komadi, no to nikako ne znači da se morate odreći outfita u kojima ćete pokazati figuru. Dapače, uske forme su i dalje prisutne i vrlo tražene. To se osobito očituje u uskim i tube haljinama koje su ove jeseni zavladale uglavnom u izdanju od finog pletiva. Ovaj obožavani odjevni komad inače je sastavni dio ljetnih kombinacija, no i u hladnim danima bit će jednako efektan i jednostavan za stiliziranje. Bez obzira na to odijevate li se za odlazak na posao ili večernji izlazak – uska haljina bit će odlična opcija s kojom ćete biti spremne u trenu.

Za dnevne kombinacije odaberite bazičnije modele koje ćete s lakoćom prenamijeniti za svaku prigodu. Neutralni tonovi poput bež nijansi, bezvremenske crne, pa čak i bijele najsigurniji su smjer koji ćete moći uklapati u svakodnevne outfite. Za posao preko ramena prebacite oversized sako koji će dati dimenziju čitavom looku. U šetnji gradom najbolji dodatak ovakvoj haljini bit će baloner, a želite li joj dodati rock prizvuk, obavezno svoju pletenu haljinu spojite s kožnatom jaknom.

Mango, 199,90 kn (26,53 €)

Diesel, Fashion&Friends, 2222,68 kn (295 €)

Ako neutralnost ipak nije vaš stilski smjer, odaberite varijantu s eklektičnim printom koji će u spoju s pripijenošću dizajna biti pun pogodak za isticanje. Ipak, prilikom stiliziranja ovako efektne haljine pripazite s količinama i bojom dodataka. Crno-bijelom spoju pridodajte tek koji srebrni komad u vidu sata ili naušnica, a odaberete li pak zemljane tonove na haljini, look upotpunite zlatnim komadima nakita. A kad su torba i cipele u pitanju, držite se onoga manje je više i posegnite za klasičnim modelima koji će dozvoliti haljini da bude u fokusu.

Desigual, 759 kn (100,73 €)

H&M, 150,61 kn (19,99 €)

Večernji su outfiti kao stvoreni za uske i tube haljine. Osobito ako izlazak uključuje odlazak u klubove i plesanje do jutra. Primjetne i odvažne, čak i kad dolaze u midi duljinama, jedan su od najizazovnijih komada koji će zasigurno privući pažnju. Uz to jednako se dobro spajaju i s potpeticama, ali i s ravnom obućom, što ih čini univerzalnim odabirom za svaki stil. Želite li potpuno trendi dojam, svoju mini usku haljinu spojite s visokim čizmama do koljena.

Zara, 159,90 kn (21,22 €)

Bershka, 199,90 kn (26,53 €)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Kaubojke su i dalje ključna obuća

Kožne kombinacije za stilski pogodak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići