Super ideje za pune čizmice i široke osmijehe

Sv. Nikola otvara sezonu darivanja

Jednostavno je s odrastanjem izgubiti ono oduševljenje blagdanima koje smo imali kao djeca. No, bez obzira na svu žurbu i stres oko priprema, trebali bismo zastati i na blagdane pogledati očima najmlađih članova obitelji. Dječje uzbuđenje zapravo počinje puno prije početka adventa kada, poput malih istraživača, proučavaju ponude u trgovinama te biraju igračke i ostale sitnice koje će uredno spomenuti u svom pismu Djedu Božićnjaku, ali i svetom Nikoli. Neke će želje biti vrlo velike, druge nešto skromnije, ali baš svaka ispunjena u paru s ulaštenom čizmicom i šarenim svjetlima lampica izmamit će veliki osmijeh na njihova ozarena lica. Čak i ako neko dijete nije na vrijeme sastavilo popis za svetog Nikolu, i dalje ga možete oduševiti i održati čaroliju živom do božićnog jutra.

Cool prijedlozi za dječake

Mali i malo veći dječaci obožavaju cool darove, pogotovo one koji nose likove njihovih omiljenih crtanih, filmskih ili knjiških junaka. Zato će takvi darovi biti pun pogodak u njihovim očima. Najčešće čak i nije važno na čemu se nalaze, bitno je da upotpunjuju njihovu kolekciju koju će vjerno graditi dok odrastaju. Za najmlađe uzraste super odabir bit će puzzle uz koje će usputno razvijati kako motoriku tako i kreativnost. One starije, pak, oduševit će figurice s kojima će se moći igrati te ih čuvati na policama tako da ih svi vide. No, ništa lošija opcija neće biti dinosauri, u raznim oblicima, koji su i inače jedna od dječjih fascinacija. A želite li super dar u kojem ćete zajedno uživati, teško da će ijedna igračka nadmašiti društvene igre i zajedno  provedeno vrijeme.

INTERSPAR, 59,99 kn (7,96 €)

Tisak media, 64,99 kn (8,63 €)

Müller, 105,90 kn (14,06 €)

Hoću knjigu, 299,90 kn (39,80 €)

Baby Center, 279,99 kn (37,16 €)

Neodoljive ideje za djevojčice

Bez obzira na dob, djevojčice uvijek imaju širok spektar zanimanja. Maštovite, kreativne i poprilično znatiželjne, svakom će daru pronaći namjenu u svojoj veseloj igri. Mekane plišane igračke u njihovoj mašti postaju prave životinje s kojima dijele pustolovinu, a preslatke torbice sa zanimljivim likovima postaju njihove najbolje prijateljice koje čuvaju druge igračke. Osobito su im drage interaktivne opcije poput kućica za lutke ili druge likove s kojima će se igrati oponašajući život. Jednako će rado zasukati rukave i svu svoju kreativnost iskazati igrom šarenim plastelinom koji će u jednom trenu biti kolač, a u drugom vrata za njihovu kućicu. U isto vrijeme, kao i dječaci, obožavaju vrijeme provoditi u zabavi s obitelji, pa će i za njih društvena igra biti pun pogodak za kojim će posezati u svim prigodama druženja.

Baby Center, 149,99 kn (19,91 €)

INTERSPAR, 129,99 kn (17,25 €)

Müller, 139,90 kn (18,57 €)

Hoću knjigu, 189,90 kn (25,20 €)

Tisak media, 229 kn (30,39 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Naramak knjiga za hladne večeri

Odbrojavamo do blagdana

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići