Jednobojni retro kupaći kostimi nikad nisu bili ovako popularni!

Donosimo pregled najzanimljivijih modela iz aktualne ponude

Ljeto nam je stiglo, a neke od vas već se pakiraju za godišnji odmor. Na kojem, razumljivo, žele zablistati u primjetnom kupaćem kostimu koji će sjajno naglasiti ono najbolje na vama. Želite li biti totalno cool i u trendu, ovog ljeta jednostavno morate nabaviti jednobojni retro kupaći kostim! Ponuda vrvi modelima u vibrantnim bojama koji su idealni za naglašavanje vašeg lagano brončanog tena. A izgledaju senzacionalno i u kombinaciji s vrućim hlačicama, šarenim pareima i omiljenim kimonom koji se i ove godine uvukao u top 5 trendova ljetne sezone.

Kako izabrati idealan kupaći kostim ovog tipa? Većina modela dolazi u retro kroju gaćica koje dolaze visokog struka, dok im gornji dio nalikuje sportskom topu, braletteu ili popularnoj traci. Gaćice visokog struka generalno stoje svima i sjajne su za sakriti nedostatke. Ali i za istaknuti noge i izdužiti figuru, tako da zapravo morate jedino razmisliti o gornjem dijelu, odnosno tipu koji vam najbolje pristaje. Male grudi obožavaju trake i bralette modele, dok veće sjajno izgledaju u modelu koji asocira na sportski grudnjak.

Gornji dio, H&M, 99,90 kn; donji dio, H&M, 69,90 kn

Gornji dio, New Yorker, 79,90 kn; donji dio, New Yorker, 69,90 kn

Nakon što ste izabrale model, na red dolaze boja i materijal. Prave fashionistice sasvim će sigurno posegnuti za nekom od it boja sezone – lavandom, lososom ili mentom. A klasičarke će se držati provjerenih boja poput crvene, plave ili zelene. Materijali su ove sezone jako zanimljivi i dolaze s teksturom kako bi vašem kupaćem kostimu dali onaj dodatan retro prizvuk.

Gornji dio, Palmers, 379 kn; donji dio, Palmers, 265 kn

Gornji dio, Tezenis, 99,90 kn; donji dio, Tezenis, 79,90 kn

I za kraj – kako ih kombinirati za beach bar ili odlazak na plažu? S obzirom da su retro, naš je savjet da prigrlite ovaj trend i nosite ih u retro stilu. Uz traper hlačice visokog struka, raskopčanu lanenu košulju i uvijek moderan fedora šešir. Ali i uz veliku platnenu torbu za plažu koja dolazi u nekom statement uzorku i natikače u boji.

Gornji dio, Yamamay, 229 kn; donji dio, Yamamay, 129 kn

Gornji dio, Zara, 119,90 kn; donji dio, Zara, 99,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Eklektična čarolija

Modni bestseleri za ključnu sezonu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići