Jesenska paleta

Neodoljive zemljane nijanse došle su do punog izražaja i nose se u cijelom spektru kao originalan outfit

Kako biste bili stilska odlikašica, pozornost obratite i na krojeve jer su u fokusu točno određeni modeli. Retro stil u suvremenoj varijanti dolazi u obliku hlača, ženstvenih bluza, ali i torbi. I nećete pogriješiti ako ih sve složite u jednu kombinaciju, naprotiv.

Samt, koji se vratio na velika vrata, dolazi i u formi hlača, koje su jedan od najpoželjnijih komada sezone. Nose se modeli visokog struka i širokih nogavica, a osim uz jednostavne majice i pulovere, za poslovni look kombinirajte ih uz bluze.

Hlače, H&M, 249,90 kn

Jedna od najpoželjnijih varijanti bluza ona je sa šal ovratnikom koji se veže u raskošnu mašnu. Model koji je obilježio modnu povijest izrazito je elegantan i ženstven, a jednako dobro izgleda uz traperice, ali i pripijenu pencil suknju. Međutim, trenutačno je najtraženiji u spoju sa samt hlačama.

Bluza Scotch&Soda, Europa 92, 799 kn

Omiljeni ženski detalj je torba, a najtraženije su one boje konjaka. Što se pak modela tiče, jako su popularni modeli nadahnuti retro školskim torbama, kakve su nosile naše mame. Ova je boja jako zahvalna u smislu da odlično pristaje na većinu kombinacija, puderaste, ali i zemljane palete, kao i uz vječnu crnu.

Torba, Carpisa, 269 kn

Sofisticirani ručni sat važan je dio svake otmjene kombinacije. Birajte onaj sa smeđim kožnim remenčićima, diskretno optočen sitnim kamenčićima.

Ručni sat Fossil, Krona, 1290 kn

Za cjelokupni dojam potreban vam je još samo dobar miris, čijim ćete opojnim tragom zapečatiti svoj novi jesenski look.

Parfem L’Occitane Terre de Lumière 50 ml, 522 kn

INSPIRIRAJTE SE

Šik i na kiši

Čizme s karakterom