Jesenska paleta

Neodoljive zemljane nijanse došle su do punog izražaja i nose se u cijelom spektru kao originalan outfit

Kako biste bili stilska odlikašica, pozornost obratite i na krojeve jer su u fokusu točno određeni modeli. Retro stil u suvremenoj varijanti dolazi u obliku hlača, ženstvenih bluza, ali i torbi. I nećete pogriješiti ako ih sve složite u jednu kombinaciju, naprotiv.

Samt, koji se vratio na velika vrata, dolazi i u formi hlača, koje su jedan od najpoželjnijih komada sezone. Nose se modeli visokog struka i širokih nogavica, a osim uz jednostavne majice i pulovere, za poslovni look kombinirajte ih uz bluze.

Hlače, H&M, 249,90 kn

Jedna od najpoželjnijih varijanti bluza ona je sa šal ovratnikom koji se veže u raskošnu mašnu. Model koji je obilježio modnu povijest izrazito je elegantan i ženstven, a jednako dobro izgleda uz traperice, ali i pripijenu pencil suknju. Međutim, trenutačno je najtraženiji u spoju sa samt hlačama.

Bluza Scotch&Soda, Europa 92, 799 kn

Omiljeni ženski detalj je torba, a najtraženije su one boje konjaka. Što se pak modela tiče, jako su popularni modeli nadahnuti retro školskim torbama, kakve su nosile naše mame. Ova je boja jako zahvalna u smislu da odlično pristaje na većinu kombinacija, puderaste, ali i zemljane palete, kao i uz vječnu crnu.

Torba, Carpisa, 269 kn

Sofisticirani ručni sat važan je dio svake otmjene kombinacije. Birajte onaj sa smeđim kožnim remenčićima, diskretno optočen sitnim kamenčićima.

Ručni sat Fossil, Krona, 1290 kn

Za cjelokupni dojam potreban vam je još samo dobar miris, čijim ćete opojnim tragom zapečatiti svoj novi jesenski look.

Parfem L’Occitane Terre de Lumière 50 ml, 522 kn

INSPIRIRAJTE SE

Šik i na kiši

Čizme s karakterom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići