Jeste li već nabavili nešto u boji godine?

Pronašli smo sjajne komade u Very Peri nijansi ljubičaste

Ušli smo u novu godinu koja je sa sobom donijela pregršt novih trendova u kojima ćemo zasigurno uživati. Jedan od njih je i onaj koji uvijek s velikim nestrpljenjem čekamo – Pantone boja godine. Godinu koja je počela obilježit će sjajna nijansa ljubičaste, nazvana Very Peri, boja puna pozitivne energije koja u sebi krije snažnu poruku. Iz Pantone Color Instituta poručili su da znatiželjan i intrigantan PANTONE 17-3938 Very Peri pomaže da prihvatimo ovaj promijenjeni krajolik mogućnosti koji nas je dočekao nakon zahtjevnog razdoblja izolacije, otvarajući nam novu viziju dok iznova pišemo svoje živote. Very Peri u nama će probuditi dobru energiju, povećati naš elan i inspirirati nas za neke nove, pozitivne situacije koje su pred nama. Stoga, želite li u svoju garderobu unijeti malo pozitivnosti – za 2022. nabavite barem jedan it komad u Very Peri nijansi.

Kako poznate fashionistice nose boju godine?

Većina influencerica s ljubičastom koketira nekoliko posljednjih godina, no unatrag nekoliko mjeseci pojačale su kombinacije u nijansama ljubičaste i dale nam sjajnu inspiraciju kako nositi boju godine. Odlična je za monokromatske kombinacije u kojima je nosite od glave do pete, ali i stvorena za maštovitu igru s drugim jarkim bojama poput narančaste ili uvijek poželjnog ispranog trapera. Želite li u ljubičastoj izgledati elegantno i sofisticirano, kombinirajte je s crnom i nijansama sive boje.

Zara, 179,90 kn

Mango, 199,90 kn

Ponuda komada u nijansama ljubičaste u trgovinama je odlična, a na vama je da odlučite u koji ćete investirati. Naša sugestija uvijek su zavodljivi i romantični pleteni puloveri koji su stvoreni za kombinacije s trapericama, kožnim suknjama ili prebačeni preko lepršavih cvjetnih haljina, no bacite oko i na retro traperice i uvijek efektne torbe koje će upotpuniti apsolutno svaki styling.

H&M, 189 kn

Pull&Bear, 229,90 kn

Massimo Dutti, 499 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Beauty školica: Hijaluronska kiselina

Od tenisica do visokih potpetica – top modeli sa sniženja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići