Kada zavladaju mini koferi

U moru neodoljivih modela torbica sada se nametnula ona nadahnuta koferom, a može ju se pronaći u kolekcijama gotovo svih high street brandova

Ovaj popularni model posljednji je veliki modni boom doživio 80-ih godina, kada su se nosili uglavnom mini koferi od tvrde plastike, pleksiglasa ili pak plastificiranog kartona. Danas se takve torbice mogu pronaći u svim varijantama, oblicima i bojama.

Izbor je zaista velik, pa bi bilo poželjno da barem jednoga od njih odaberete i za svoju kolekciju jer proljeće će itekako iznijeti na vidjelo ovaj nezaobilazan modni dodatak. Stoga smo vam pripremili naš izbor, odnosno 8 veličanstvenih.

Za romantičarke su idealni modeli u ružičastim nijansama koje su ionako apsolutni hit. Tako možete birati između nježne pastelne boje u kombinaciji sa zlatnim elementima ili pak neki upadljiviji model poput inačice atraktivnog lakiranog mini kofera.

Carpisa, 379 kn

New Yorker, 99,90 kn

Rokerice će doći na svoje s torbicom optočenom zakovicama. No i trendseterice će moći pronaći mnogo zanimljivih modela za sebe, poput crne minimalističke verzije sa zlatnim detaljima ili pak koferića ispletenog od šiblja, koji je apsolutni must have.

Bershka, 169,90 kn

Mango, 249,90 kn

Zara, 199,90 kn

Naravno, tu su i neizbježne prošivene torbe, sada upotpunjene zlatnim zakovicama za buntovne dame, ali i vjerne verzije mini kofera. Njihove inačice sadrže i ukrasne kutnike, odnosno zaštite za kutove, a mi smo izdvojili dvije – u ružičastoj te upadljivoj crvenoj varijanti.

Valentino, XYZ, 18.339 kn

Aldo, 499 kn

Stradivarius, 139,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bas2RznjQS5/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BdTMYbblgYN/?taken-by=collagevintage2

https://www.instagram.com/p/BcqEcGxAgxV/?taken-by=garypeppergirl

https://www.instagram.com/p/BhMZBe1FSlV/?taken-by=cheraleelyle

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Suknja koja i dalje osvaja

Točka, točka, točkica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići